قطع مسیر تدارکاتی داعش در حسکه + فیلم

دوشنبه 4 خرداد 1394
14:31
نیروهای ارتش سوریه بعد از درگیری های شدید با افراد داعش، کنترل روستای سرین و منطقه راهبردی الهول-الشدادی را در حومه شرقی حسکه به دست گرفتند.

"حسام زیدان" خبرنگار شبکه العالم در گزارشی از سوریه گفت: ارتش با همکاری نیروهای دفاع ملی دامنه عملیات خود را در حومه شرقی حسکه گسترش داد تا جایی که ارتش در عملیاتی کنترل روستای سرین و منطقه الهول - الشدادی را در برابر عقب نشینی داعش به دست گرفت. در این عملیات تلفات زیادی به عناصر داعش وارد شد.  

یکی از نیروهای ارتش سوریه به خبرنگار العالم گفت: کنترل منطقه سرین و الشدادی-الهول را در اختیار گرفتیم. این پایگاه اصلی تروریست ها است که هدف قرار دادیم و ان شاء الله آن ها را در الشدادی تعقیب خواهیم کرد و از به طور کامل از کشور بیرون خواهیم راند.

یکی دیگر از نیروهای ارتش به خبرنگار العالم تأکید کرد: این منطقه تحت کنترل داعشی ها بود که شب گذشته حمله کردیم و اینجا را از آن ها گرفتیم.

کنترل ارتش بر منطقه راهبردی الهول-الشدادی از نظر نظامی به معنای فلج شدن حرکت داعش در این منطقه و بسته شدن راه مهمی است که افراد مسلح برای تردد بین حومه های جنوبی و شرقی حسکه از آن استفاده می کردند. با کنترل ارتش بر این منطقه، امکان گسترش پوشش روستاهای این مناطق و ایجاد نقاط جدیدی فراهم می شود که می تواند به پیشروی در این منطقه کمک کند.  

یکی از نیروهای ارتش سوریه اظهار داشت: کنترل مناطق الصلالیه و الشدادی و رد شقرا را در اختیار گرفتیم و گام به گام پیشروی می کنیم.

یکی از شهروندان سوری ساکن این منطقه به خبرنگار العالم گفت: ما با ارتش سوریه در پاکسازی شهرمان همکاری کردیم.

خبرنگار افزود، این دستاورد بعد از کنترل ارتش سوریه و نیروهای دفاع ملی بر دو روستای رد شقرا و الحمر الغربیه محقق شد که به گسترش حلقه امنیتی پیرامون شهر حسکه و آغاز در تنگنا قرار دادن داعش کمک کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عربستان یک قایق تفریحی هندی را در دریای سرخ هدف قرار داد


جمهوری اسلامی، نظام مبتنی بر پایه‌های دینی و مشارکت مردم


تأکید رئیس‌جمهور بر نقش معرفی میراث فرهنگی در تقویت خودباوری ملی


هشدار کلینتون درباره پیامدهای انتشار پرونده اپستین و اتهام فساد در خانواده ترامپ


۷۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های ایران تحصیل می‌کنند


هشدار صریح تهران به واشنگتن: پاسخ ایران به هرگونه تجاوز، فراتر از میدان نظامی خواهد بود


عضو کنگره آمریکا: نسل‌کشی در غزه با پول مالیات‌دهندگان آمریکایی تامین می‌شود


وزیر دفاع در دیدار با رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از ارتقای توان دفاعی کشور خبر داد


سرلشکر حاتمی از آمادگی کامل در حوزه پهپادها خبر داد


پیتر تیل : آمریکا نباید دست به آغاز جنگ علیه ایران می‌زد