روش تروریستها برای ویران کردن حلب + فیلم

سه شنبه 5 خرداد 1394
19:41
حلب (العالم) – گروه های تروریستی با منفجر کردن یک تونل که در زیر محله "قسطل حرامی" شهر حلب حفر شده بود، ده ها شهروند را به قتل رسانده و خسارتهای بسیاری را به خانه‌های مردم وارد کردند.

"ربیع کله وندی" خبرنگار شبکه العالم روز سه شنبه در گزارشی از شهر حلب تأکید کرد، گروه های مسلح در این اقدام تروریستی یک محله مسکونی را منفجرکردند و برخلاف ادعاهایشان مبنی بر حمله به مواضع ارتش سوریه، خسارتهای بسیاری را به مردم وارد کردند.
یکی از ساکنان محله "قسطل حرامی" به به خبرنگار شبکه "العالم" گفت، در ساعت های اولیه صبح تمام محله به خاطر انفجار تونل لرزید که برادرم شهید شد و من زخمی شدم.
یک زن سوری هم تأکید کرد: تمام محله به خاطر این انفجار منهدم شد، امیدوارم تروریست ها همانگونه که کشور را نابودکردند، خود نابود شوند.    
تمام قربانیان از شهروندان بودند. تروریستها پس از این انفجار، ده ها گلوله به محله مجاور شلیک کردند که بر اثر آن شماری از شهروندان مجروح شدند و خسارات سنگینی به ساختمان های محله وارد شد اما مردم با ادامه زندگی طبیعی خود ، گروه های مسلح و توطئه هایشان را به چالش کشیدند.
ارتش سوریه به مواضع گروه های مسلح در محله های "الاذاعه" و "الاشرفیه" تیراندازی کرد که شماری تروریست کشته و زخمی شدند.
همچنین درگیری شدیدی با "جبهه الشامیه" در محله "شیخ سعید" و روستای "عزیزه" رخ داد.
دیگر نیروهای ارتش نیز به عملیات علیه تروریست های مسلح در اطراف روستای "باشکوی" و "حندرات" در ریف شمال حلب ادامه دادند.    
گروه های مسلح یکی پس از دیگری تونل هایی را در محله های "میسلون و قسطل حرامی منفجر می کنند که هدف از آن شهروندان بی گناه حلبی است.

0% ...

آخرین اخبار

عملیات ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری


سرنگونی۳ پهپاد عربستان در یمن طی ۲۴ ساعت گذشته


هشدار ایران به کره جنوبی: مشارکت نظامی در خلیج فارس حمایت از متجاوز است


هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم


مسکو تمایل اروپا برای گفت‌وگو درباره اوکراین را زیر سؤال برد


وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری منهدم شد+ فیلم


بقائی: روابط ایران و چین بسیار خوب است/ حمله ایران به ناوهای آمریکایی در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع است/ با ادامه تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی، نمی‌توان از امنیت تنگه هرمز سخن گفت


از سیلی نیجر تا بیداری آفریقا؛ ضربه ائتلاف جدید بر هژمونی غرب


نماینده کنست: برکناری نتانیاهو به یک نیاز حیاتی تبدیل شده است


سخنگوی وزارت اموزش و پرورش: آمریکا و رژیم صهیونیستی۱۷۰۰ مدرسه را هدف قرار دادند