شهادت ده ها یمنی در ادامه حملات عربستان

چهارشنبه 6 خرداد 1394
09:58
با ادامه حملات عربستان سعودی به یمن، هر روز بر شمار شهدا و مجروحان و خسارتهای وارد شده به مناطق مختلف این کشور افزوده می شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع یمنی تأکید کردند بیش از 22 نفر از جمله چندین زن و کودک در حملات دیروز (سه‌شنبه) عربستان به چند استان یمن شهید شدند. 61 نفر نیز در این حملات مجروح شدند.
منابع یمنی خاطرنشان کردند، بمباران منزلی در منطقه "الغربیه" نزدیک کوه "صبر" در استان تعز 9 شهید برجا گذاشت. 3 نفر از این شهدا زن و دو نفر نیز کودک هستند. در این حملات چندین خانه ویران شد.

در استان "حجه" نیز یک منبع امنیتی تأکید کرد که جنگنده‌های متجاوز سعودی یکی از مراکز سازمان ملل متحد و چندین ساختمان دولتی و شبکه ارتباطات را هدف قرار دادند. 
حمله جنگنده‌های سعودی به شهرستان "العشه" در استان عمران در شمال یمن نیز 4 شهید برجا گذاشت.
ائتلاف عربستان دیروز دوباره فردوگاه بین المللی عدن در جنوب یمن را هدف قرار داد.
در استان صعده در شمال یمن نیز منازل شهروندان در حملات جنگنده های سعودی هدف قرار گرفت، که بر اثر آن چندین نفر شهید و یا مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت