تلگراف: داعش از سنی‌های رمادی انتقام می گیرد

شنبه 9 خرداد 1394
21:41
تلگراف: داعش از سنی‌های رمادی انتقام می گیرد نشریه انگلیسی تلگراف از عملیات انتقام‌جویانه داعش علیه خانواده‌های سنی مذهب شهر رمادی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری العالم این نشریه در گزارشی امروز شنبه نوشت که تروریست های داعش از خانواده های سنی مذهب و خانواده نیروهای پلیس رمادی که از اهل تسنن هستند به دلیل مقاومت در برابر داعش انتقام می گیرند و خانه تعدادی از آنها را به صورت کامل تخریب کرده اند.

وی افزود: رمادی در میان شهرهایی که اکثریت سنی دارند اولین شهری بود که به طور کامل از داعش ابراز بیزاری کرد و مجموعه ای از نیروهای بسیج مردمی را برای همکاری با دولت مرکزی عراق تشکیل داد که البته این موضوع باعث خشم تروریست ها و اجرای عملیات انتقامجویانه از خانواده این مبارزان شد تا جایی که کسانی که موفق به فرار به سمت بغداد شده اند از کشتار و تکه تکه شدن اجساد آنها خبر می دهند.

تلگراف خاطرنشان کرد که داعش معمولا اهل تسنن را در مناطق تحت سیطره خود کاری ندارد و در صورتی که بخواهد حکم اعدام را برای مبارزان سنی اجرا کند به شلیک گلوله در سر آنها و یا دار زدن با طناب اکتفا می کند و معمولا نسبت به سر بریدن و مثله کردن اقدام نمی کند.

0% ...

آخرین اخبار

پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد


وزیر دفاع: هوافضای سپاه و پدافند ارتش اولویت هستند


بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی و آشوب موجود در منطقه است


به هرگونه اشتباه عملیاتی دشمن پاسخ می‌دهیم


پوتین در دیدار با ویتکاف: روسیه آماده کمک به حل‌وفصل مناقشه ایران و آمریکا است


نمایندگان مجلس مصر طرح مداخله نظامی در یمن را به تعویق انداختند


سردار شکارچی: ترامپ و نتانیاهو در سراشیبی سقوط قرار دارند


سرلشکر ایزدی: توان دفاعی ایران فراتر از توان تهاجمی دشمن است


شرکت ایرانی اراک ۶۰ سال پیش‌پیشرو در صنعت تولید تجهیزات


حمایت ترامپ از نتانیاهو: برد انتخاباتی یا مشکلی تازه برای نخست‌وزیر "اسرائیل"؟