پاکستان:هرگز به عربستان سلاح هسته ای نمی دهیم

جمعه 15 خرداد 1394
15:06
پاکستان:هرگز به عربستان سلاح هسته ای نمی دهیم العالم - قائم مقام وزیر امور خارجه پاکستان هرگونه احتمال فروش سلاح هسته ای از سوی اسلام آباد به عربستان را به شدت رد کرد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، عزیز احمد چودری که در مذاکرات نشست امنیتی در واشنگتن در کاخ سفید با حضور وزارت خارجه و وزرات دفاع آمریکا، شرکت داشت: امکان اقدام پاکستان مبنی بر فروش سلاح هسته ای به عربستان را نادرست دانست و گفت این مساله به هیچ وجه پایه و اساس صحیحی ندارد.

وی در جمع خبرنگاران در پایتخت امریکا گفت: برنامه هسته ای پاکستان هیچ ارتباطی با هیچ کشور دیگری ندارد بلکه وسیله ای برای جلوگیری از خطراتی است که از ناحیه شرق یعنی هند حس می کنیم.

چودری افزود: پاکستان با عربستان درباره مسایل هسته ای هیچ مذاکره ای ندارد.

اما پیش بینی ها حاکی است عربستان و شاید امارات در صدد دست یافتن بر سلاح هسته ای پاکستان برای آنچه که آن را مقابله با احتمال دست یافتن ایران بر این سلاح عنوان می کند،هستند.

کشورهای عرب حوزه خلیج فارس مخالف توافق احتمالی قدرتهای بین المللی با ایران هستند توافقی که به موجب آن ایران می تواند برنامه هسته ای مسالمت آمیز خود را ادامه دهد.

عربستان نیز علاوه بر این نگران رفع تحریمهای غرب علیه ایران است که بر اساس توافق احتمالی امکان درآمد میلیاردها دلاری برای ایران فراهم می آورد.

گفتنی است پاکستان کمی پس از اولین آزمایش هسته ای هند، اولین آزمایش هسته ای خود را  سال 1998 انجام داد.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد