خشم اردنی ها از اظهارات سفیر این کشور نزد صهیونیستها

شنبه 16 خرداد 1394
12:18
خشم اردنی ها از اظهارات سفیر این کشور نزد صهیونیستها پخش سخنان سفیر اردن در اخبار "رادیو اسراییل" درباره نامناسب بودن وضعیت اقتصادی امان،خشم مردم اردن را برانگیخت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ولید عبیدات" سفیر اردن در تل اویو در اقدامی بی سابقه از مشکلات اقتصادی اردن نزد وزیر توسعه رژیم صهیونیستی که عضو حزب افراطی لیکود است، پرده برداشت.

"عبیدات" با "ایوب کارا" وزیر توسعه منطقه ای عضو حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صیهونیستی که از دروزیها نیز است، دیدار داشته.

رادیو اسراییل خاطرنشان کرد، سفیر اردن درباره  مشکلات اقتصادی که طی سالهای پس از پناهنده شدن حدود یک میلیون و 500 هزار آواره از سوریه و عراق گریبان کشورش را گرفته، با وی سخن گفته است.

گفتنی است اردن در بسیاری موارد، در خصوص این مشکلات با مسوولان مختلف در محافل بین المللی سخن گفته است، اما تاکنون سابقه نداشته این مساله را با یکی از مسؤولان رژیم صهیونیستی در میان بگذارد و همین مساله خشم مردم اردن را که بیشتر آنان مخالف داشتن رابطه با رژیم اشغالگر هستند، برانگیخت.

گفتنی است بیشتر مردم اردن، از ابتدا با حضور سفیر اردن در تل اویو مخالف بودند و همواره در راهپیمایی ها خواستار برچیده شدن سفارت این رژیم از کشورشان شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز