داعش زنان ایزدی را برهنه به مزایده می گذارد

شنبه 16 خرداد 1394
22:09
داعش زنان ایزدی را برهنه به مزایده می گذارد نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور خشونت جنسی در درگیری ها، با اشاره به جنایت هولناک گروه تروریستی داعش در حق زنان ایزدی، گفت: داعشی ها زنان ایزدی را برهنه به مزایده می گذارند .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "زینب بنگورا" روز شنبه به "سی ان ان " گفت: عناصر داعش زنان و دختران ایزدی را برهنه در معرض فروش قرار می دهند.

وی پس از بازدید از اردوگاه های آوارگان عراقی و سوری خاطرنشان کرد، داعشی ها دختران ایزدی را به صورت علنی، برهنه به مزایده می گذارند.

بنگورا در این مصاحبه به فاجعه ورود عناصر داعش به روستاهای ایزدی ها اشاره کرد و افزود: داعش بر اساس رویکرد جنسی خود زنان ایزدی را گزینش کرده و پس از اطمینان از باکره بودن دختران جوان، تعیین می کنند که کدام یک از آنها به رقه سوریه بروند و در این میان دختران کم سن و سال و زیبا بیشتر مورد توجه قرار می گیرند.

وی خاطرنشان کرد: شماری از این دختران، آشکارا و برهنه در بازار به مزایده گذاشته می شوند و در این مدت این دختران تا قبل از فروخته شدن از سوی مشتریان به شدت مورد اهانت قرار می گیرند.

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور خشونت جنسی در پایان تصریح کرد که حتی در این میان یکی از زنان ایزدی بعد از آن که مدتی به عنوان برده به کار گرفته شده بود، در مقابل یک بسته سیگار فروخته شد و این امر همچنان ادامه دارد و به یک مورد محدود نمی شود.

0% ...

آخرین اخبار

عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل؛ 5 نظامی صهیونیست مجروح شدند


بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر