خبر فوری:

موفقیت ارتش و مقاومت علیه تکفیری ها درمرز لبنان و سوریه+فیلم

يکشنبه 17 خرداد 1394
18:42
العالم - ارتش سوریه و مقاومت لبنان در ادامه موفقیت های خود در مناطق نبرد با تروریست های تکفیری ، منطقه فلیطه را در مرز این کشور با لبنان آزاد کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، ارتش سوریه و مقاومت لبنان همچنین ارتفاعات الثلاجه و صدر البستان را نیز از گروه تروریستی جبهه النصره بازپس گرفتند و هم اکنون خود را برای پاکسازی مناطق الجراجیر و قاره در شمال منطقه کوهستانی القلمون از تروریست های داعش آماده می کنند. 

این گزارش حاکیست درگیری های القلمون به پایان خود نزدیک شده است و درگیری های شهر عرسال در مرز لبنان با سوریه همچنان ادامه دارد .

منابع آگاه سوری تاکید می کنند که ارتفاعات استراتژیک الثلاجه کم اهمیت تر از ارتفاعات موسی نیست زیرا مشرف بر منطقه فلیطه ، همه مسیرهای منتهی به منطقه رأس المعره و شهر عرسال لبنان است.

الثلاجه بلندترین ارتفاعات منطقه القلمون پس از ارتفاعات موسی است و نیروهای جبهه النصره در ارتفاعات الثلاجه مستقر شده بودند زیرا می توانستند نیروهای کمکی و تجهیزات نظامی را از شهر عرسال که در نزدیکی این ارتفاعات است ، دریافت کنند و از همین ارتفاعات به مواضع ارتش سوریه و مقاومت لبنان حمله می کردند.

بازپس گیری ارتفاعات الثلاجه آسان نبود و ارتش سوریه و مقاومت لبنان برای بازپس گیری آنها چند عملیات نظامی اجرا کردند.

یکی از فرماندهان مقاومت لبنان امروز یکشنبه در مصاحبه با گزارشگر شبکه خبری العالم در سوریه گفت: نیروهای جبهه النصره در ارتفاعات الثلاجه بین ارتش سوریه و ارتش لبنان گیر افتاده بودند و تروریست هائی که از حملات ارتش سوریه نجات یافتند ، سلاح های خود را رها و به سوی کوه ها فرار کردند .

یک فرمانده ارتش سوریه نیز گفت : ارتش و مقاومت لبنان همه تجهیزات تروریست های جبهه النصره را منهدم کردند و مسیرهائی را که جبهه النصره از آن برای انتقال نیروهای کمکی و تجهیزات نظامی از عرسال به فلیطه استفاده می کرد ، به کنترل خود درآوردند.

MKH-7-07:35

0% ...

آخرین اخبار

منطقه «کفرصیر» لبنان، از دل آوارهای جنگ تا تلاش به سوی زندگی


وزیر امور خارجه عربستان: منطقه باید از سلاح‌های کشتار جمعی عاری شود


۲۷ حمله هوایی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت گذشته


آمریکا بار دیگر خطا کند، ایران به حضور نظامی آن در منطقه پایان خواهد داد/ شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز


دیدار عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد


وزیر فرهنگ روسیه: چشم‌انتظار هنرمندان ایرانی هستیم


لاوروف در سازمان ملل، ترور رهبر شهید انقلاب را محکوم کرد


موج اعتصاب‌ها به قلب دستگاه دیپلماسی انگلیس رسید


۲۱۴ شرکت در فهرست سازمان ملل به‌دلیل ارتباط با شهرک‌های صهیونیست‌نشین


امیل لحود: هواداران مقاومت به آرمان شهید سید حسن نصرالله پایبند هستند