وخامت اوضاع یمن به علت ادامه حملات ومحاصره + فیلم

دوشنبه 18 خرداد 1394
15:23
یمنی ها به علت کمبود کالاها و مواد غذایی و افزایش قیمت ها و کمبود داروهای ضروری و تجهیزات پزشکی به سبب حملات هوایی عربستان و محاصره یمن، از وخامت اوضاع انسانی رنج می برند.

"امه الصبور نجم الدین" خبرنگار شبکه العالم در گزارشی از صنعا خاطر نشان کرد، یمنی ها فقط از حملات هواپیماهای سعودی که جان آن ها را می گیرد و مراکز و تاسیسات مهم یمن را ویران می کند، رنج نمی برند؛ بلکه موادغذایی و داروی مورد نیاز آن ها نیز هدف قرار گرفته و محاصره یمن از چند ماه پیش باعث کمبود شدید کالاها و مواد غذایی و دارو و افزایش قیمت کالاها شده است، البته اگر کالایی در بازار پیدا شود.

جنگنده های سعودی علاوه بر مناطق مسکونی، جایگاههای سوخت و مراکز مهم و حیاتی را در یمن هدف قرار می دهند.  

هدف قرار گرفتن جایگاههای سوخت و کامیون ها و فرآورده های نفتی مشکلاتی در حمل و نقل و جابجایی در داخل و خارج شهرها به وجود آورده است.

همچنین قیمت حمل و نقل به علت کمبود سوخت و فرآورده های نفتی ناشی از محاصره و هدف قرار گرفتن از سوی متجاوزان، افزایش یافته است.

جلوگیری از واردات دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی برای ارائه خدمات پزشکی به مجروحان، اوضاع را وخیم تر کرده است و مسؤولان یمنی می گویند ذخایر دارو به علت ادامه محاصره و افزایش شمار مجروحان کاهش یافته است.  

پرسنل یکی از داروخانه های صنعا به خبرنگار العالم گفت: کمبود شیرخشک به 75 درصد رسیده و برخی داروها نیز تمام شده است.  

خبرنگار العالم افزود: کمبود موادغذایی و نبود داروهای ضروری اوضاع انسانی را در یمن وخیم تر کرده است.

حملات سعودی به یمن از 74 روز پیش ادامه دارد.

جنگنده های عربستان بارها به صنعا، صعده، لحج، حجه و دیگر مناطق یمن حمله کرده اند و مکان های تاریخی نیز از این حملات در امان نبوده است، و اخیرا سد تاریخی مأرب برای سومین بار هدف حمله قرار گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

کودکان غزه زخم‌های جنگ را به قدرت و پیروزی تبدیل می‌کنند


بقائی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌پذیرد


سفیر ایران: تحریم شرکت‌های هواپیمایی نقض قوانین است


نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم