انصار الله: در کنفرانس ژنو شرکت می‌کنیم

دوشنبه 18 خرداد 1394
23:21
انصار الله: در کنفرانس ژنو شرکت می‌کنیم العالم - سخنگوی جنبش انصار الله یمن، امروز دوشنبه در مسکو تاکید کرد که این جنبش، در کنفرانس ژنو شرکت خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد عبدالسلام" تصریح کرد که جنبش انصار الله در کنفرانس ژنو شرکت خواهد کرد و هیچ مشکلی با تاریخِ تعیین شده برای آن ندارد.

وی پس از دیدار هیأت یمنی با میخائیل بوگدانف معاون وزیرخارجه و مسئولان وزارت خارجه روسیه خاطر نشان کرد: برخی از مسائل میدانی که دوستانِ روسِ ما از آن ها بی اطلاع بودند را به آن ها اطلاع دادیم.
عبدالسلام افزود: برای عربستان محرز شده که در یمن گرفتار شده است به همین جهت کنشگران خارجی برای نجات عربستان از این ورطه به تکاپو افتاده اند.
هیأت یمنی، پس از مذاکرات سیاسی در عمان، روز شنبه، به دعوت دولت روسیه، به مسکو سفر کرد. این هیأت، صالح الصماد رئیس شورای سیاسی جنبش انصار الله، محمد عبدالسلام سخنگو و علی القحوم عضو شورای سیاسی این جنبش را شامل می شود.
هیأت یمنی پیش از ترک یمن با اسماعیل ولد الشیخ فرستادۀ سازمان ملل به یمن دیدار و درباره زمینه سازی های لازم جهت برگزاری کنفرانس ژنو گفت وگو کرد و از دعوتِ دبیرکل سازمان از همه طرف های یمنی برای شرکت در کنفرانس ژنو بدون هرگونه پیش شرط استقبال کرد.

26

0% ...

آخرین اخبار

السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند