ژل ضد عفونی دست باعث کاهش بیماری نمی شود

چهارشنبه 20 خرداد 1394
18:21
ژل ضد عفونی دست باعث کاهش بیماری نمی شود العالم - پژوهشگران زلاند نو با انجام پژوهش بر روی 70 دانش آموز ابتدایی دریافتند که استفاده کردن دانش آموزان از ژل ضد عفونی دست باعث کاهش بیماری میان آنها نشده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این پژوهش در میان نیمی از دانش آموزان که در شرایط طبیعی قرار داشته و دستهایشان را با آب و صابون می شستند و نیمی دیگر از صابون استفاده نکرده بلکه هنگام عطسه یا قبل از غذا از ژل ضدعفونی استفاده نمودند، انجام شد. 

هر دو گروه دانش آموزان نیز، به مدت نیم ساعت آموزشهای لازم را در زمینه تمیز نگه داشتن و شستن دستها دیدند.
پس از گذشت 20 هفته کارشناسان دریافتند که میانگین غیبت دانش آموزان بیمار 2 گروه با هم مساوی است.

کارشناسان تأکید کردند که این تحقیق نشان داد استفاده از ژل ضد عفونی کننده در کاهش نسبت غیبت دانش آموزان از مدرسه، تاثیری ندارد.
"مرکز مبارزه با بیماری و پیشگیری از آن" زلاندنو اعلام کرده که بهتر آن است که کودکان دستان خود را با آب و صابون بشویند و در صورت نبود این دو از ژل ضد عفونی دست، استفاده نمایند.

0% ...

آخرین اخبار

نیروی دریایی سپاه: دو کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند


قالیباف: اطاعت از حکم رهبر معظم انقلاب در اصرار بر اتحاد مقدس، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است


شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است


رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم


زلزله 5 ریشتری سالند خوزستان را لرزاند/ اعزام 2 تیم ارزیاب به منطقه


رژیم صهیونیستی از ترس ترور استفاده از پهپادهای شخصی را ممنوع کرد


کسب ۸ مدال جهانی توسط تیم‌های المپیاد زیست‌شناسی و شیمی ایران


بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی توسط علما و طلاب غیر‌‌‌ایرانی برگزار شد


نیویورک تایمز جزئیات حملات ایران به پایگاه نظامیان آمریکایی در اردن را فاش کرد


سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم