هشدار حکیم درباره کشاندن ناآرامی ها به جنوب عراق

پنج‌شنبه 21 خرداد 1394
13:09
هشدار حکیم درباره کشاندن ناآرامی ها به جنوب عراق العالم ـ رییس مجلس اعلای اسلامی عراق درباره برخی تحرکات مشکوک برای کشاندن ناآرامی ها به جنوب این کشور هشدار داد و خواستار تسریع در تصویب قانون نیروهای گارد ملی شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از السومریه نیوز، عمار حکیم در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک  با مقتدی صدر رهبر جریان صدر در نجف گفت که درباره مسایل امنیتی و خدماتی در کشور و نیز درخصوص پشتیبانی نیروهای دفاع مردمی و حمایت از آن در داخل و خارج و نیز توسعه آن از طریق طرح گارد ملی، با مقتدی صدر به بحث و بررسی پرداخته است. وی بر لزوم تسریع در اجرای این قانون به منظور فراهم کردن فضایی قانونی برای این نیروهای مسلح تاکید کرد.

وی افزود: سخن از برخی نیروها و تحرکات مشکوک برای برانگیختن افکار عمومی و کشاندن مردم به خیابانها تحت نام خدمات به میان آمده است. ممکن است در پس پرده این تحرکات، انگیزه های دیگری وجود داشته باشد که به این شعارها هیچ گونه ارتباطی ندارد بلکه هدف از آنها، ایجاد بی نظمی در داخل کشور و کشاندن ناآرامی ها به مناطق جنوبی است؛ در حالی که داعش در استانهای غربی حضور دارد.

حکیم درباره ریاست ائتلاف ملی خاطرنشان کرد: مساله انسجام وهمبستگی ائتلاف ملی یکی از موضوعات اصلی است و برای ما مهم است که دراین خصوص به توافق برسیم. از سوی دیگر، منحل کردن ارتش عراق هیچ معنایی ندارد؛ در حالی که ما از تقویت و ترمیم و بازسازی آن  به صورت صحیح و رفع اشکالات آن، حمایت می کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت