راهپیمایی گسترده بحرینی‌ها در حمایت از دبیرکل وفاق

شنبه 23 خرداد 1394
10:52
مردم بحرین با برپایی راهپیمایی مسالمت آمیز در مناطق مختلف این کشور آزادی شیخ "علی سلمان" دبیرکل جمعیت "وفاق" را خواستار شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سایت جمعیت "وفاق" بحرین، اهالی منطقه "البلاد القدیم" در منامه عصر جمعه با شرکت در تظاهراتی گسترده شعار آزادی سلمان را سر دادند.

نیروهای امنیتی برای متفرق کردن مردم به آنان حمله کرده و به سوی آنان گاز اشک آور شلیک کردند، که بر اثر آن شماری از شهروندان مجروح شدند.
همچنین اهالی منطقه "المصلی" با برگزاری تظاهرات، تصاویر شیخ سلمان را با خود داشتند که بر آن نوشته شده بود "دبیر کل را تنها نمی گذاریم".
مناطق مختلف بحرین دیروز صحنه تظاهرات بود. علما ، شخصیت ها و فعالان بحرینی نیز در این تظاهرات مردم را همراهی کردند و آزادی شیخ سلمان و تمام زندانیان سیاسی را خواستار شدند.  
قرار است حکم دادگاه شیخ علی سلمان سه شنبه این هفته قرائت شود.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم