پای داعش به کاخ مادر امیر قطر هم باز شد

يکشنبه 24 خرداد 1394
21:11
پای داعش  به  کاخ مادر امیر قطر هم باز شد داعش با انتشار تصاویری از یک کاخ مجلل اعلام کرد که این امارت متعلق به خاندان پادشاهی قطر را به مقر اصلی خود در شهر پالمیرا (تدمر) سوریه تبدیل کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم به نقل از فرارو ،  این امارت متعلق به شیخه موزه، همسر امیر سابق و مادر امیر کنونی قطر است که پس از اشغال شهر پالمیرا واقع در مرکز سوریه به دست داعش افتاده است.

 

تصاویر داعش در کاخ مادر امیر قطر

 

 

تصاویر داعش در کاخ مادر امیر قطر

 

به گزارش پایگاه خبری ایلاف ، دفتر اطلاع‌رسانی داعش در حمص با انتشار تصاویر این قصر در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد: این بنا چند سال قبل و در دوره ریاست‌جمهوری بشار اسد و روابط عمیق وی با حمد بن خلیفه، امیر سابق قطر ساخته شده است.

 

 

تصاویر داعش در کاخ مادر امیر قطر

 

 

تصاویر داعش در کاخ مادر امیر قطر

 

 

تصاویر داعش در کاخ مادر امیر قطر

 

 


گروه تروریستی داعش اواخر ماه گذشته پس از چندین نبرد با نیروهای سوریه، کنترل شهر تاریخی پالمیرا را به دست گرفت.

شیخه موزه در نقاط مختلف جهان املاک بسیاری دارد. روزنامه آبزرور انگلیس اواخر سال گذشته در گزارشی به دارایی‌های این عضو خاندان سلطنتی قطر پرداخت و نوشت وی املاک زیادی از جمله در نزدیکی مسجد اصلی شهر لندن دارد و قصد دارد زمین‌های اطراف مسجد را به یک قصر با مساحت 33 هزار مترمربع که شامل اتاق بازی، سالن ورزشی و استخر است، تبدیل کند.
 

 

تصاویر داعش در کاخ مادر امیر قطر

 

تصاویر داعش در کاخ مادر امیر قطر

 


موزه به عنوان رئیس شورای مرکز ترتیب علوم و توسعه اجتماعی قطر، معاون رئیس شورای عالی آموزش، رئیس شورای مرکز طب و پژوهش‌های پزشکی السدره، رئیس شورای مرکز دموکراتیک و چندین مرکز دیگر فعالیت می‌کند.

 

 

تصاویر داعش در کاخ مادر امیر قطر

 

تصاویر داعش در کاخ مادر امیر قطر

 

تصاویر داعش در کاخ مادر امیر قطر

 

تصاویر داعش در کاخ مادر امیر قطر

 

 

0% ...

آخرین اخبار

سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی