آواره شدن هزاران سوری در مرز ترکیه + عکس

يکشنبه 24 خرداد 1394
21:30
آواره شدن هزاران سوری در مرز ترکیه + عکس هزاران شهروند سوری که از دست عناصر داعش گریخته اند، در مناطق مرزی ترکیه سرگردان شده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در پی شدت گرفتن درگیری‌ها بین نیروهای کرد سوری و عناصر داعش و فرار هزاران نفر از ساکنان شهر مرزی "تل ابیض"، دولت ترکیه ورود آوارگان سوری به این کشور را ممنوع کرد.
شماری از آوارگان سوری امروز پس از تحمل رنجها و موانع فراوان، توانستند از برخی مناطق مرزی راهی را برای ورود غیرقانونی به خاک ترکیه پیدا کنند.
عناصر داعش نیز امروز با حضور در مناطق مرزی نزدیک گذرگاه "آکچاکاله" (تل ابیض) در استان مرزی "شانلی اورفه" ترکیه، سعی کردند آوارگان سوری را به شهر تل ابیض بازگردانند. تصاویر منتشر شده از این ماجرا بیانگر آن است که این اقدام مقابل چشمان نظامیان ترکیه و در چند قدمی آنان صورت گرفت.
"رجب طیب اردوغان" روز یکشنبه مدعی شد که پیشروی کردهای سوریه در منطقه "تل ابیض" در آینده تهدیدی برای ترکیه به شمار خواهد آمد.
فعالان حقوق بشر و همچنین مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه تأکید دارند که شهر مرزی تل ابیض که کردهای سوریه در آستانه ورود به آن هستند، گذرگاه و محل تردد اصلی تروریستهای داعش به ترکیه شمار می آید.

 

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد + فیلم


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا