کشته شدن یکی از سرکردگان القاعده در لیبی

دوشنبه 25 خرداد 1394
08:06
کشته شدن یکی از سرکردگان القاعده در لیبی دولت لیبی از کشته شدن یکی از سرکردگان القاعده در شرق این کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دولت لیبی اعلام کرد، "مختار بلمختار" به همراه گروهی از عناصرش در عملیات هوایی آمریکا کشته شد.
در بیانیه دولت موقت لیبی آمده است که این عملیات پش از مشورت با دولت لیبی انجام شد.
پنتاگون دیروز (یکشنبه) اعلام کرد که عملیاتی را شنبه شب ضد یک هدف تروریستی مرتبط با القاعده در لیبی انجام داده است. 
بلمختار سرکرده سابق تشکیلات موسوم به "القاعده مغرب" است و در سال 2013 عملیات گروگانگیری خونباری را در الجزایر هدایت کرد.
در سال 2013 گروه القاعده مغرب با گروه دیگری به نام جنبش "توحید و جهاد" در غرب آفریقا ادغام، و گروه جدیدی تحت عنوان "المرابطون" به سرکردگی بلمختار ایجاد شد.
پس از سرنگونی معمر قذافی در سال 2011 لیبی همچنان صحنه درگیریهای مسلحانه است به صورتیکه این کشور اکنون بین دو گروه تقسیم شده. یکی از آنها دولت و پارلمانی است که در شرق لیبی مستقر شده است و کشورهای دنیا آن را به رسمیت شناخته‌اند؛ و دیگری دولت و پارلمانی که پایتخت را با پشتیبانی گروه های مسلح "فجر لیبی" تحت کنترل گرفته است.
ناامنی و درگیری‌های مسلحانه در لیبی موجب شده است که گروه های تروریستی دیگری مانند داعش در لیبی فعال شوند به صورتیکه این گروه تروریستی اخیرا شهر "سرت" (450 کیلومتری شرق طرابلس) را تحت کنترل خود درآورده است.

0% ...

آخرین اخبار

از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم