تلاش عربستان برای عادی سازی روابط با اسرائیل

سه شنبه 26 خرداد 1394
10:57
تلاش عربستان برای عادی سازی روابط با اسرائیل العالم - گزارش های غیر رسمی و درزاطلاعات از روابط پنهان رژیم صهیونیستی و عربستان ، از تلاش روز افزون سعودی ها برای عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس حکایت دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم روزنامه صهیونیستی معاریو نیز در سایت اینترنتی خود نوشت:عربستان در مسیر عادی سازی روابط خود با اسرائیل گام برمی دارد زیرا ایران دشمن مشترک اسرائیل و عربستان است.

پایگاه خبری العهد به نقل از معاریو نوشت: افرادی درعربستان خواستار گشایش سفارت سعودی در تل آویو هستند.

درهمین حال در چارچوب آماده کردن افکار عمومی به منظور پذیرش روابط نزدیک ریاض و تل آویو، فعالیت های غیر رسمی تبلیغی در این زمینه از مدتی پیش از سوی سعودی ها آغاز شده است.

براین اساس یک خبرنگار مشهورعربستانی به نام " دحام العنزی " که با نظام آل سعود ارتباط دارد، از طرح گشایش سفارت عربستان در تل آویو استقبال کرد.

العنزی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: من از گشایش سفارت عربستان در تل آویو استقبال می کنم وامیدوارم که " انور عشقی " به عنوان اولین سفیر عربستان در اسرائیل تعیین شود و من نیز پس از وی متصدی این سمت بشوم.

انورعشقی قبلاً یکی از اعضای هیأت دولت عربستان بود و اخیراً در واشنگتن با یکی از سران صهیونیست به نام  " دوره گولد " مدیر مرکز مسائل عمومی " قدس " (JCPA) دیدار کرد.

عشقی آوریل 2015 نیز در دوحه پایتخت قطر در مصاحبه با یک خبرنگار که گفته می شود خبرنگار روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت است ، اذعان کرد که اگر اسرائیل طرح صلح عربی را اجراء کند ، عربستان آماده عادی سازی روابط خود با اسرائیل خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود