سندی دیگر از همکاری تروریست‌ها با اسرائیل

سه شنبه 26 خرداد 1394
22:26
سندی دیگر از همکاری تروریست‌ها با اسرائیل سازمان ملل متحد بار دیگر از همکاری تروریست های فعال در سوریه با رژیم صهیونیستی خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه الوطن چاپ سوریه روز سه شنبه به نقل از گزارش بان کی مون دبیر کل سازمان ملل به شورای امنیت نوشت: نیروهای سازمان ملل در بلندی های جولان (آندوف) ماه مه گذشته هنگام درگیری گروه های تروریستی با همدیگر مشاهده کردند که برخی از این گروه ها از خودروهای زرهیِ شبیه خودروهای آندوف برای نقل و انتقال نیروهای خود استفاده می کنند.
گزارش بان کی مون حاکی است: نیروهای آندوف یک دستگاه نفربر زرهی سفید را که شبیه نفربرهای این نیروها بود ، مشاهده کردند که تعدادی از اعضای یک گروه مسلح سوار آن بودند و روز 5 همان ماه نیز یک نفربر زرهی دیگری را مشاهده کردند که در جولان تردد می کرد و روی هیچ کدام از این دو دستگاه خودروی زرهی علامت سازمان ملل دیده نمی شد. 
دبیر کل سازمان ملل در گزارش خود همچنین به درمان تروریست های زخمی در بیمارستان های رژیم صهیونیستی اشاره و اعلام می کند که اعضای مجروح گروه های مسلح به مناطق اشغال شده در بلندی های جولان منتقل می شوند تا در مراکز درمانی بستری و درمان شوند.  

0% ...

آخرین اخبار

مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند