واکنش سازمان اروپایی ـ بحرینی حقوق بشر به حبس شیخ سلمان

چهارشنبه 27 خرداد 1394
13:51
واکنش سازمان اروپایی ـ بحرینی حقوق بشر به حبس شیخ سلمان سازمان اروپایی ـ بحرینی حقوق بشر نسبت به صدور حکم چهار سال حبس برای شیخ علی سلمان، دبیرکل جمعیت وفاق بحرین، ابراز ناخرسندی کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این سازمان حکم مزبور را که روز سه شنبه (26 خرداد ماه 1394، 16 ژوئن 2015 ) صادر شد، در راستای حملات امنیتی دولت به  فعالان و مخالفان دانست که تاکیدی بر سرکوب آزادی بیان در بحرین است.

سازمان اروپایی ـ بحرینی حقوق بشر در بیانیه امروز خود حکم حبس شیخ سلمان را به معنای هدف قرار دادن درخواستهای بین المللی وسازمانهای حقوقی دانست که خواهان متوقف شدن این محاکمه و آزادی فوری وی بودند.
نماینده امریکایی شورای حقوق بشر وابسته به سازمان ملل نیز خواهان آزادی شیخ علی سلمان شد و نسبت به محدودیتهای اعمال شده برای آزادی بیان در بحرین ابراز نگرانی کرد.
این سازمان از واشنگتن، انگلستان، سازمان ملل متحد و سازمانهای حقوقی بین المللی خواست با اعمال فشار بر دولت بحرین خواستار لغو حکم شیخ سلمان و آزادی فوری وی و همه مخالفان و فعالانی شوند که به خاطر عقاید سیاسی خود در بحرین زندانی شده اند.آنها هم چنین خواهان پایبندی دولت به قوانین بین المللی برای اجرای محاکمه های عادلانه و مجازات افراد نقض کننده حقوق بشر در بحرین شدند.

سید "حسین جواد" دبیر کل این سازمان نیز این حکم را ناامید کننده توصیف کرد و گفت: محاکمه شیخ سلمان آخرین فرصت دولت برای بازگشت به مسیر قانون و پایان دادن به نقض حقوق بشر و خاموش کردن صدای مخالفان و ایجاد محدودیت برای آزادی بیان است.

وی افزود: ادامه اقدامات مقامات بحرین مبنی بر بازداشت فعالان تاکیدی بر نیاز کشور به یافتن راه حلی ریشه ای برای رهایی از وضعیت بحرانی کنونی و زمینه چینی برای گفت وگوی واقعی بدون بازداشت فعالان است.

0% ...

آخرین اخبار

شهپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت


واکنش وزیر خارجه انگلیس به جنایات صهیونیست ها: باید در مورد غزه عملکرد قاطع‌تری داشته باشیم


ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت


هشدار قاطع فرمانده نیروی دریایی سپاه: فریب آمریکا رانخورید؛ هر تحرک مشکوک هدف قرار می‌گیرد


انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد


ابلاغ تمدید تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور