ابوهُریره؛ جانشین سرکرده معدوم القاعده در یمن+عکس

چهارشنبه 27 خرداد 1394
21:05
ابوهُریره؛ جانشین سرکرده معدوم القاعده در یمن+عکس تشکیلات القاعده در شبه جزیره عربی از انتخاب "قاسم الريمی" ملقب به أبو هريره به عنوان سرکرده نظامی خود در یمن و جانشین " ناصر الوحیشی " (ابوبصیر) خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کشته شدن الوحیشی ضربه ای سخت به شاخه شبکه القاعده در کشورهای حوزه خلیج فارس به شمار می رود، زیرا وی بنیانگذار شاخه القاعده در سال 2009 است و از سال 2013 ، جانشین ایمن الظواهری سرکرده القاعده بوده است.

" ناصر الوحیشی " سرکرده تشکیلات القاعده در جزیره العرب دیروز (سه شنبه) درحمله هوایی آمریکا کشته شد.

بر اساس این گزارش، هلاکت این سرکرده تروریست بر اثر مجموعه حملات آمریکایی ها از آغاز سال جاری که به نابودی دو سرکرده برجسته در تشکیلات القاعده در شبه جزیره عرب انجامیده، نشان دهنده شکاف در سطوح عالی در داخل این تشکیلات است.

همچنین فقدان الوحیشی در شرایطی است که شاخه القاعده در یمن با فشارهای فزاینده ای از سوی طرفداران داعش مواجه است؛ گروهی که اخیراً حملات خود را تشدید کرده و حمله ای خونبار را ضد مسجد حوثی ها در صنعاء پایتخت یمن اجرا کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش