ابوهُریره؛ جانشین سرکرده معدوم القاعده در یمن+عکس

چهارشنبه 27 خرداد 1394
21:05
ابوهُریره؛ جانشین سرکرده معدوم القاعده در یمن+عکس تشکیلات القاعده در شبه جزیره عربی از انتخاب "قاسم الريمی" ملقب به أبو هريره به عنوان سرکرده نظامی خود در یمن و جانشین " ناصر الوحیشی " (ابوبصیر) خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کشته شدن الوحیشی ضربه ای سخت به شاخه شبکه القاعده در کشورهای حوزه خلیج فارس به شمار می رود، زیرا وی بنیانگذار شاخه القاعده در سال 2009 است و از سال 2013 ، جانشین ایمن الظواهری سرکرده القاعده بوده است.

" ناصر الوحیشی " سرکرده تشکیلات القاعده در جزیره العرب دیروز (سه شنبه) درحمله هوایی آمریکا کشته شد.

بر اساس این گزارش، هلاکت این سرکرده تروریست بر اثر مجموعه حملات آمریکایی ها از آغاز سال جاری که به نابودی دو سرکرده برجسته در تشکیلات القاعده در شبه جزیره عرب انجامیده، نشان دهنده شکاف در سطوح عالی در داخل این تشکیلات است.

همچنین فقدان الوحیشی در شرایطی است که شاخه القاعده در یمن با فشارهای فزاینده ای از سوی طرفداران داعش مواجه است؛ گروهی که اخیراً حملات خود را تشدید کرده و حمله ای خونبار را ضد مسجد حوثی ها در صنعاء پایتخت یمن اجرا کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود