دوستان صهیونیست ها در دولت محمود عباس

پنج‌شنبه 28 خرداد 1394
07:54
دوستان صهیونیست ها در دولت محمود عباس العالم - محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان درصدد مشارکت دادن برخی شخصیت های فلسطینی نزدیک به رژیم صهیونیستی در دولت آینده است. در همین حال عباس در نشست کمیته مرکزی جنبش فتح به شدت رهبران این جنبش را مورد حمله قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین ، منابع آگاه فلسطینی اعلام کردند که عباس درصدد انحلال دولت وفاق ملی و تشکیل دولتی جدید با مشارکت برخی شخصیت های دوست و همپیمان با رژیم صهیونیستی است تا بدین گونه راه را بر بسیاری از طرف ها در عرصه آینده سیاسی اش یا احتمال امضای توافق آتش بس در غزه و لغو محاصره این باریکه بگیرد.

این منابع اشاره کردند که حماس به دنبال کنارگذاشتن وزرای غزه است و تنها می خواهد زیاد عمرو معاون نخست وزیر کنونی را در دولت آینده حفظ کند. وی همچنین مشورت هایی را نیز به منظور گماشتن اشرف عجرمی که یکی از چهره های بارز در زمینه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است، در یک پست وزارتی انجام داده است. آنگونه که پیداست عباس می خواهد تا اواسط هفته آینده ساختار دولت جدید را مشخص کند.

منابع مذکور عنوان کردند که در جریان نشست امروز کمیته مرکزی جنبش فتح، عباس برخی رهبران جنبش فتح را که او را منافق و دو رو خوانده بودند، مورد حمله و دشنام قرار داد.

عباس به شدت نگران است که طرحی صهیونیستی ـ منطقه ای ـ بین المللی برای برکنار کردن وی و تعیین جایگزینی دیگر به جای او در کار باشد. وی بر این باور است که محمد دحلان رهبر برکنار شده جنبش فتح یکی از این گزینه ها است به ویژه در پی انتشار اخباری مبنی بر سرمایه گذاری میلیون دلاری دحلان برای جذب شخصیت های فلسطینی در کرانه باختری.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم