اردوغان یک شهر ترکیه را به داعش داد

جمعه 29 خرداد 1394
18:45
اردوغان یک شهر ترکیه را به داعش داد دولت رجب طیب اردوغان شهر اقچه قلعه در استان شانلی اورفه را تسلیم تروریست‌های داعشی کرده است.

به گزارش پایگاه خبری العالم، رسانه های ترکیه اعلام کردند: دولت رجب طیب اردوغان شهر اقچه قلعه در استان شانلی اورفه را به تروریستهای داعشی که چند روز قبل از شهر تل ابیض در استان رقه فرار کرده بودند، تحویل داده است.

به نوشته خبرگزاری سوریه (سانا)، روزنامه اوزگور گوندم نوشت: تروریست های داعش آزادانه در این شهر جولان می دهند و برای حمله دوباره به شهر تل ابیض نقشه می کشند. این روزنامه خاطرنشان کرد که دولت حزب عدالت و توسعه از فرار آنها از شهر تل ابیض ناراحت و عصبانی است.

این روزنامه ترکیه‌ای می‌افزاید: دولت اردوغان که قبلا با استفاده از کامیون‌های سازمان جاسوسی سلاح و تجهیزات نظامی برای تروریست‌ها در سوریه می فرستاد اکنون با بیرون کشیدن نیروهای امنیتی ترکیه، گذرگاه شهر اقچه قلعه را تسلیم تروریست‌ها کرده است.

ابراهیم ایهان نماینده حزب دمکراتیک خلق ترکیه در پارلمان این کشور مدتی پیش اعلام کرده بود که قبل از فرار داعش از شهر تل ابیض، تعدادی از عناصر آن با تراشیدن ریش و کوتاه کردن موهای خود و تغییر قیافه وارد ترکیه شده اند، بدون اینکه دولت اردوغان انها را بازداشت کرده و مورد بازجویی قرار دهند.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت