شرط عجیب ریاض مذاکرات ژنو را به شکست کشاند

جمعه 29 خرداد 1394
22:34
ژنو، (العالم) – نمایندگان عربستان با مطرح ساختن یک شرط، تمام امیدها برای اعلام آتش بس انسانی در یمن را از بین بردند.

خبرنگار اعزامی شبکه خبری "العالم" از ژنو گزارش داد، "اسماعیل ولد الشیخ احمد" فرستاده بین المللی به یمن امروز با هیأت سیاسی صنعا دیدار؛ و درباره طرح خود برای آتش بس در ماه مبارک رمضان، رفع محاصره و ورود کمک ها و آغاز روند سیاسی، رایزنی کرد.     

اما هیات اعزامی از ریاض، ناگهان شرط عقب نشینی نیروهای انصار الله و ائتلاف از "عدن" و "تعز" را مطرح کرد؛ اقدامی که خوش بینی درباره اعلام آتش بس و توقف حمله عربستان به یمن را نقش بر آب ساخت.

بنا بر این در شرایط کنونی دو حالت وجود دارد ، یا وقوع اتفاقی غیرمنتظره و عقب نشینی عربستان از شرط خود تحت فشارهای بین المللی؛ و یا شکست کنفرانس مشورتی که باعث می شود هیأت ریاض فردا شنبه ژنو را ترک کند. 

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد