داعش ده‌ها نفر را در موصل اعدام کرد

شنبه 30 خرداد 1394
09:44
داعش ده‌ها نفر را در موصل اعدام کرد گروه تروریستی داعش ده ها نفر را در شهر موصل در شمال عراق اعدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "الحیاه" چاپ لندن به نقل از شاهدان در شهرموصل تأکید کرد که داعش در روزهای پنج شنبه وجمعه حدود 25 نفر را به اتهام جاسوسی برای دولت عراق و نیروهای پیشمرگه و نیروهای ائتلاف بین المللی اعدام کرد.

این گروه همچنین در موصل برگزاری مراسم و بازی های مشهور در ماه رمضان را منع کرد، ولی در مقابل در نشریه های محلی خود از ترتیب دادن مسابقاتی مانند کشتی و سوارکاری خبر داد.

به گفته اهالی موصل، برنامه های تفریحی و مسابقات کشتی از اقدامات معمول داعش نیست، اما این گروه با ترتیب دادن چنین مسابقات و برنامه هایی در اماکن شلوغ، به دنبال شناسایی نوجوانان نیرومند و توانا جهت جذب آنان است.

گروه تروریستی داعش معمولا از ماه رمضان به عنوان فرصتی برای جذب عاملان انتحاری در داخل و خارج از عراق استفاده می کند.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم