تبریک نامتعارف شاه اردن و ادامه تنش با عربستان

شنبه 30 خرداد 1394
16:36
تبریک نامتعارف شاه اردن و ادامه تنش با عربستان با ادامه تنش در روابط اردن و عربستان، تبریک نامتعارف شاه اردن به جانشین ولی‌عهد عربستان، بار دیگر گمانه‌زنی‌هایی درباره روابط امان و ریاض پدید آورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تنش های اخیر در روابط اردن و عربستان، تا پیام‌های تبریک حلول ماه رمضان هم امتداد یافت و "عبدالله دوم" پادشاه اردن به جای ارسال پیام برای "ملک سلمان" پادشاه عربستان، برای جانشین ولیعهد این کشور پیام تبریک فرستاد.

پایگاه اینترنتی "رای الیوم" با اعلام این خبر نوشت: عبدالله به شاهزاده "محمد بن سلمان بن عبدالعزیز آل سعود جاشین ولیعهد، معاون دوم نخست وزیر و وزیر دفاع عربستان حلول ماه رمضان را تبریک گفت.

این در حالی است که وی در تماس تلفنی با "محمد ششم" پادشاه مغرب و "عبدالفتاح السیسی" رییس جمهور مصر، حلول این ماه را به آنان تبریک گفته بود. 

0% ...

آخرین اخبار

مرشایمر: ایران روش‌های مقابله با آمریکا را آموخته است/از سرگیری حمله دستاوردی ندارد


وزیر خارجه آمریکا به هند سفر می کند


ادعای ونس: در مذاکرات با ایران «پیشرفت زیادی» حاصل شده است


هلاکت یک فرمانده صهیونیست در حمله حزب الله لبنان


پوتین وارد پکن شد


لفاظی‌های ترامپ در باره حمله و در عین حال تمایل به توافق با ایران


دیدار سفیر چین با معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه


معاون قرارگاه خاتم الانبیا: در آستانه تحول تاریخی بزرگی هستیم/ وحدت مسلمین واجب‌تر از همیشه


رهبر انقلاب: استمرار قدرت ایران نسبت مستقیمی با مساله افزایش جمعیت دارد


جهاد اسلامی: گزارش شورای صلح غزه جانبداری از روایت اشغالگران است