مقامات عربستان از هیچ کاری برای العالم دریغ نکردند+سند

شنبه 30 خرداد 1394
16:58
مقامات عربستان از هیچ کاری برای العالم دریغ نکردند+سند سایت ویکیلیکس نوشت: وزیر خارجه پیشین عربستان سعودی در سال‌های اخیر تلاش می‌کرد پخش شبکه العالم را از ماهواره‌ها متوقف کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از اسنادی که اخیرا از سوی ویکیلیکس منتشر شده، به تلاش چند سالۀ مقامات این کشور برای توقف پخش العالم از ماهواره‌های مختلف اشاره دارد.

ویکیلیکس روز جمعه بیش از نیم میلیون سند فوق سری را از وزارت خارجه عربستان منتشر کرد که در یکی از آنها آمده است: «مهار سازی» و «خنثی کردن تأثیرات» تنها روش های عربستان برای مقابله با رسانه‌های عربی نیستند. در مواقعی که این دو استراتژی جواب ندهند، عربستان از شیوه «مقابله» استفاده می کند.

برای مثال در تاریخ 20 ژانویه 2010، سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان تلاش کرد تا شبکه خبری عرب زبان ایران به نام «العالم» را از ماهواره اپراتور منطقه ای ریاض یعنی "عرب‌سَت" حذف کند.

ویکیلیکس در ادامه می افزاید: الفیصل وقتی موفق به انجام این کار نشد، تلاش کرد تا امواج و سیگنال‌های پخش شده از این شبکه را تضعیف کند. 

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم


هزینه بازگشت دوباره آمریکا به جنگ علیه ایران بسیار سنگین خواهد بود


هاآرتص: تصمیم حماس برای انحلال کمیته اداره غزه، نتانیاهو را در تنگنای سیاسی قرار داد


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود