خبر فوری:

سومین عامل مرگ زودرس چیست؟

يکشنبه 31 خرداد 1394
21:49
سومین عامل مرگ زودرس چیست؟ محققان عامل دیگری را برای مرگ زودرس به غیر از فشار خون بالا و استرس معرفی کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این گزارش با اشاره به یکی از مطالعات جدید که توسط پژوهشگران اسپانیایی صورت گرفته خاطرنشان می کند افراد بالغی که 3 ساعت یا بیشتر در طول روز تلویزیون تماشا می کنند به صورت نظری احتمال مرگ زودرس آنها به طور میانگین دو برابر کسانی است که زمان کمتری را برای این کار اختصاص می دهند.
این مطالعه که روی 13 هزار فارغ التحصیل دانشگاه اسپانیا با میانگین عمر 37 سال انجام شده است، نشان می دهد که احتمال مرگ و میر بر اثر بیماریهای قلبی در کسانی که 3 ساعت و بیشتر تلویزیون می بینند دو برابر سایرین است.
این این مطالعه، نتایج تحقیق دیگری را که در سال 2011 توسط دانشمندان دانشگاه هاروارد آمریکا انجام شد تایید می کند. تحقیق مذکور نشان داده بود که به ازای هر دو ساعت مشاهده تلویزیون احتمال مبتلا شدن به بیماری های قلبی 15 درصد و احتمال ابتلا به دیابت 20 درصد بیشتر می شود.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد