ویکیلیکس فاش کرد؛

توطئه عربستان برای جلوگیری از استخدام شیعیان بحرینی

دوشنبه 1 تير 1394
13:27
توطئه عربستان برای جلوگیری از استخدام شیعیان بحرینی اسناد ویکیلیکس نشان می دهد كه سازمان کل اطلاعات عربستان خواستار جلوگيری از حضور شيعيان در همه پروژه ها و طرح های اعطايی ریاض به بحرين شده است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، ریاست سازمان کل اطلاعات عربستان در تلگرافی که محتوای آن فاش شده، خواستار " اقدام راهبردی و امنیتی مشترک در ارتباط با کسانی شده است که در بحرین پست و منصب می گیرند تا این امر همسو با منافع عربستان باشد. این تلگراف همچنین خواهان جلوگیری از هرگونه حضور شیعیان در پروژه ها و طرح هایی شده که عربستان به بحرین اعطا می کند."
این تلگراف خواستار "بررسی روند امور دانشگاه خلیج (فارس) و شهرک پزشکی ملک عبدالله، بدون اکتفا به گزارش های آکادمیک ارایه شده از طریق رایزن فرهنگی (عربستان) در بحرین شد."
دانشگاه مذکور، یک دانشگاه منطقه ای عربی است که مورد تایید وزارت آموزش عالی بحرین است و توسط شورای همکاری خلیج فارس اداره می شود و عضو اتحادیه دانشگاههای جهان اسلامی می باشد.
اما در مورد شهرک پزشکی ملک عبدالله باید گفت که ملک عبدالله بن عبدالعزیز شاه سابق سعودی دستور کمک مالی به مبلغ یک میلیارد ریال سعودی را برای ساخت این شهرک به بحرین داد و حمد بن عیسی آل خلیفه، شاه بحرین، زمینی به مساحت یک میلیون متر مربع را به این دانشگاه بخشید تا این شهرک در آن بنا شود.

0% ...

آخرین اخبار

پیام دبیر شورای‌ عالی امنیت ملی به محضر فرماندهی معظم کل قوا


جایزه ۳۰ هزار دلاری برای دستگیری یا هلاکت هر سرباز متجاوز آمریکایی


پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید


قالیباف: ما در بعد نظامی و سیاسی جنگ پیروز شدیم


مجلس در پی سازوکار قانونی برای تأمین امنیت تنگه هرمز


بانوی دانشمند ایرانی در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان


نماینده جنبش حماس: فلسطینیان در غزه به نام آتش بس به قتل می رسند/ نتانیاهو بهانه ها را تمامی ندارد


رونمایی از بانک جامع اطلاعاتی میناب/ میناب؛ در قاب یک روایت جامع


ستادکل نیروهای مسلح: تا شکست کامل دشمن کوتاه نخواهیم آمد


رونمایی از کتاب «طلوع نظم جدید جهانی» در بغداد با حضور شخصیت های فرهنگی و سیاسی عراق