زنان و دختران جوان در آلمان جذب داعش می شوند

سه شنبه 2 تير 1394
23:04
زنان و دختران جوان در آلمان جذب داعش می شوند العالم - یک روزنامه آلمانی نوشت که گروه تروریستی داعش دهها زن و دختر جوان را در آلمان برای پیوستن به این گروه جذب کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، پایگاه " شام تایمز به نقل از روزنامه " آلمانی اوگسبرگرآلگمانیه (Augsburger Allgemeine ) با استناد به اطلاعات مسئولان محلی و نهادهای حمایت از قانون در مناطق مختلف آلمان نوشت که دست کم 110 زن جوان از آلمان به مناطق درگیری در سوریه و عراق سفر کرده اند.

به نوشته این روزنامه ، این تعداد ، بیشتر ازرقم اعلام شده از سوی مرکز حمایت از قانون ( 70 نفر) است.

مسئولان ایالت " هسن " از ارائه آمارهای دقیق درباره سفر تروریست ها به سوریه و عراق خودداری کرده اند.

به گزارش این روزنامه ، مقام های آلمانی درباره افزایش تعداد جوانان و نوجوانان کم سن و سالی که جذب گروه های تروریستی می شوند، نگران هستند.

در این میان بنا به اعلام مسئولان آلمانی ، دست کم 36 کودک و نوجوان از آلمان به مناطق تحت سلطه داعش درعراق و سوریه رفته اند.

درسالهای گذشته هزاران تن از کشورهای مختلف اروپایی از جمله انگلیس ، فرانسه ، سوئد و آلمان به گروههای تروریستی در عراق و سوریه پیوسته اند.

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی