ویزای عمرۀ عربستان به سرکرده مخالفان در سوریه

چهارشنبه 3 تير 1394
13:19
ویزای عمرۀ عربستان به سرکرده مخالفان در سوریه عربستان سعودی، برای پناه دادن به عناصر مسلح سوری، به آن ها ویزای عمره می دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایتهای خبری مخالف سوریه در مارس 2013، از جدا شدن سرهنگ ستاد خلبان موسی قاسم الزعبی معاون فرماندهی فرودگاه نظامی خلخه در السویداء خبر دادند. وی پس از فراهم شدن امکانات و هزینۀ لازم، به همراه تمام افراد خانواده اش به اردن منتقل شد.

الزعبی، از اواخر سال 2012، به همراه یکی از نزدیکانش به نام بشار الزعبی، سرگرم تشکیل "هنگ یرموک" بود، تا این فرماندهی ستاد این هنگ را عهده دار شد. در ماه ژوئن سال 2014، بشار الزعبی، که به ابوفادی معروف بود، حدود هشت گردان و یگان را ادغام کرد و "تیپ یرموک" را تشکیل داد.

تیپ یرموک، در حال حاضر یکی از بزرگ ترین تشکیلات مخالف دولت سوریه در جنوب این کشور به شمار می رود. وقتی در ماه ژوئن 2014، موسی الزعبی توسط عناصر ناشناس ربوده شد؛ ده ها وب گاه و روزنامه از ربوده شدن فرماندۀ بزرگ ترین تشکیلات ارتش آزاد در درعا نوشتند.

سند منتشر شده در سایت ویکیلیکس حاکی است، یکی از "همکاران" با یکی از "مسؤولان" در "اداره امور شبه جزیره عربی در وزارت خارجه عربستان تماس گرفت و خبر داد که الزعبی، قصد کناره گیری و اقامت در عربستان سعودی دارد.

مسؤول عربستانیِ وزارت خارجه پیشنهاد کرد که به الزعبی و خانواده اش ویزای عمره از طریق سفارت امان دهد تا از هرگونه مساله ای در امان باشند.

و به این ترتیب بود که الزعبی، در آن تابستان، به عمره رفت، تا در زمان و مکان مناسب، به کار گرفته شود.

26

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند