وابسته نظامی لیبی، سفارت کشورش را اشغال کرد!

چهارشنبه 3 تير 1394
22:33
وابسته نظامی لیبی، سفارت کشورش را اشغال کرد! العالم ـ یک دیپلمات عرب تاکید کرد، وابسته نظامی سفارت لیبی در مسکو، سفیر طرابلس را از ساختمان این سفارتخانه اخراج کرده و سفارتخانه را تحت کنترل خود در آورده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این دیپلمات عرب تاکید کرد که "سعید عریبی سیفاو" وابسته نظامی سفارت لیبی در روسیه و نماینده دولت طبرق - که روسیه آن را به رسمیت می شناسد- ابراهیم الصراط سفیر مورد تایید دولت طرابلس را از ساختمان سفارت اخراج؛ و سفارتخانه را تحت  کنترل خود درآورده است.

این دیپلمات عضو هیات اتحادیه عرب، جزییات حادثه را این گونه بیان کرد: "ابراهیم الصراط سفیر دولت طرابلس پیغامی از دولت لیبی مبنی بر برکناری سعید عریبی سیفاو وابسته نظامی سفارت و ضرورت بازگشت وی به لیبی دریافت کرد و هنگامی که الصراط قصد اجرای فرمان را داشت، با مخالفت و تمرّد وابسته نظامی و برخی کارکنان سفارت روبرو شد و در ادامه، وابسته نظامی و کارکنان سفارت، سفیر لیبی در مسکو را اخراج و کنترل ساختمان سفارت را در اختیار گرفتند. 

این دیپلمات عرب که خواست نامش فاش نشود، تصریح کرد: هر دو طرف برای کمک گرفتن در مقابله با طرف دیگر، به وزارت خارجه روسیه روی آوردند، اما وزارت خارجه روسیه خود را در موضعی دشوار یافت و از دخالت در این مساله خودداری کرد و توضیح داد که سفیر مذکور، استوارنامه خود را به رییس جمهور روسیه ارائه داده بود و هیچ پیامی از جانب دولت لیبی مبنی بر برکناری وی دریافت نشده است، این درحالی است که روسیه دولت طرابلس را به رسمیت نمی شناسد و بدین ترتیب روسیه ترجیح داد در این خصوص دخالت نکند.

وی خاطرنشان کرد: ابراهیم الصراط سفیر مورد تایید دولت طرابلس از شورای سفرای عرب در روسیه خواست تا به نفع او وارد عمل شوند، اما اختلاف نظر در شورای سفرای عرب مانع از ایفای هرگونه نقشی در این خصوص شد.

همزمان با تشدید اختلافات میان دو طرف، بحران در سفارت لیبی و ترس از وقوع هرگونه درگیری که از کنترل خارج گردد، مقامات روسیه را به اتخاذ تدابیر امنیتی شدید در اطراف این سفارتخانه وادار کرد.

گفتنی است که عبدالله الثنی رییس دولت موقت طبرق در سفر به مسکو در نیمه ماه گذشته از دیدار با ابراهیم الصراط (سفیر دولت طرابلس) خودداری کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا