المعلم: تکفیری ها منطقه را تهدید می کنند

جمعه 5 تير 1394
11:33
المعلم: تکفیری ها منطقه را تهدید می کنند وزیر امور خارجه سوریه در دیدار با اعضای هیئت اعزامی آفریقای جنوبی به دمشق فعالیت عناصر تکفیری که توسط برخی کشورها حمایت می شوند را تهدیدی علیه صلح منطقه دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، ولید المعلم در این دیدار جزئیاتی از حملات وحشیانه علیه سوریه که تهدیدی علیه ثبات و در راستای گسترش تفکر تکفیری در منطقه خاورمیانه، آفریقا و سایر کشورها برای خدمت به رژیم صهیونیستی و آمریکا است، ارائه کرد.

وی افزود: برخی کشورها از تروریسم تکفیری به صورت کمک های مالی، تسلیحاتی، آموزشی و تسهیل عبور تروریست ها از طریق مرزهای سوریه حمایت می کنند که این اقدام تهدید مستقیم علیه صلح، امنیت و ثبات در منطقه و کل جهان است.

وزیر امور خارجه سوریه با اشاره به اهمیت نقش آفریقای جنوبی در تبیین حوادث سوریه و حمایت از مقاومت ملت این کشور در تداوم مبارزه علیه تروریسم تکفیری و جنایت وحشیانه آنها، بر ضروت دیدارها و رایزنی ها میان طرف های سوری در مسکو به منظور آمادگی برای برگزاری کنفرانس ژنو ۳ تاکید کرد.

در این دیدار سکوبیا فرستاده ویژه رئیس جمهوری آفریقای جنوبی بر حمایت آفریقای جنوبی بر حل مسالمت آمیز بحران سوریه تاکید و ابراز امیداواری کرد که این بحران هر چه سریعتر پایان یابد.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است