حزب الله: حمایتهای عربی و بین المللی از داعش ادامه دارد

يکشنبه 7 تير 1394
18:16
حزب الله: حمایتهای عربی و بین المللی از داعش ادامه دارد نایب رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان تاکید کرد که حمایت کشورهای عربی و بین المللی از داعش و دیگر گروههای تکفیری هنوز ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری العالم به نقل از المنار، شیخ نبیل قاووق گفت: کشورهای تکفیری منطقه وسایل رسیدن بیش از 30 هزار تکفیری از گوشه و کنار جهان به عراق و دیگر کشورها را فراهم می کنند.
وی افزود: تکفیری ها وقتی مرتکب جنایاتی در لبنان شدند پیام دادند که این کار به دلیل دخالت حزب الله در سوریه انجام شده، اما اینک دلیل کشتار مردم در تونس و کویت بعد از یک سلسله انفجارهای تروریستی چیست و چه توجیهی برای قتل صدها و هزاران نفر از مردم بی گناه نیجریه بعد از رسیدن داعش به آن کشور وجود دارد و چرا مسجد بزرگ صنعا منفجر می شود؟
شیخ قاووق خاطرنشان کرد کسانی که از گروههای تکفیری حمایت می کنند شریک جنایات آنها هستند و کشورهایی که از داعش و جبهه النصره حمایت می کنند مسوول خون انسان های بیگناه هستند و خود نیز در حکم داعش و النصره قرار دارند و بزرگ ترین اشتباهات ملی و اخلاقی را مرتکب می شوند.
 

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم