حزب الله: حمایتهای عربی و بین المللی از داعش ادامه دارد

يکشنبه 7 تير 1394
18:16
حزب الله: حمایتهای عربی و بین المللی از داعش ادامه دارد نایب رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان تاکید کرد که حمایت کشورهای عربی و بین المللی از داعش و دیگر گروههای تکفیری هنوز ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری العالم به نقل از المنار، شیخ نبیل قاووق گفت: کشورهای تکفیری منطقه وسایل رسیدن بیش از 30 هزار تکفیری از گوشه و کنار جهان به عراق و دیگر کشورها را فراهم می کنند.
وی افزود: تکفیری ها وقتی مرتکب جنایاتی در لبنان شدند پیام دادند که این کار به دلیل دخالت حزب الله در سوریه انجام شده، اما اینک دلیل کشتار مردم در تونس و کویت بعد از یک سلسله انفجارهای تروریستی چیست و چه توجیهی برای قتل صدها و هزاران نفر از مردم بی گناه نیجریه بعد از رسیدن داعش به آن کشور وجود دارد و چرا مسجد بزرگ صنعا منفجر می شود؟
شیخ قاووق خاطرنشان کرد کسانی که از گروههای تکفیری حمایت می کنند شریک جنایات آنها هستند و کشورهایی که از داعش و جبهه النصره حمایت می کنند مسوول خون انسان های بیگناه هستند و خود نیز در حکم داعش و النصره قرار دارند و بزرگ ترین اشتباهات ملی و اخلاقی را مرتکب می شوند.
 

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود