سوزاندن دختران توسط ارتش سودان جنوبی

سه شنبه 9 تير 1394
16:07
سوزاندن دختران توسط ارتش سودان جنوبی العالم - دفتر سازمان ملل متحد در سودان جنوبی با انتشار گزارشی اعلام کرد که ارتش این کشور جدید دختران سودانی را مورد تجاوز قرار داده و سپس آنها را زنده در خانه هایشان می سوزاند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم در این گزارش آمده است که این یک اقدام ددمشانه جدید در جنگ خونین یک و نیم سال گذشته در این کشور است. 

دفتر سازمان ملل در سودان جنوبی با هشدار به نقض گسترده حقوق بشر ادامه داد که برخی خبرهای نگران کننده درباره ربودن زنان و دختران سودانی و سوء استفاده جنسی از آنان و اخباری نیز از سوزانده شدن شماری از آنان به طور زنده در خانه رسیده است.  

سودان جنوبی کشوری در جنوب کشور سودان است که استقلال آن، روز شنبه ۱۸ تیر۱۳۹۰ رسمیت یافت.

مرکز این کشور که از کشور سودان جدا شده‌است شهر جوبا است. سودان جنوبی یکی از فقیرترین و شاید یکی از بدترین کشورها در زمینه وضعیت سلامتی در جهان است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم