دیده بان حقوق بشر: بمباران یمن نقض قوانین است

چهارشنبه 10 تير 1394
10:01
دیده بان حقوق بشر: بمباران یمن نقض قوانین است سازمان دیده بان حقوق بشر، حملات هوایی جنگنده های سعودی به یمن را به منزله نقض قوانین جنگی اعلام کرد و تحقیق برای شناسایی عاملان این تجاوزها را خواستار شد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "ساره ويتسونان" مدیر بخش خاورمیانه سازمان دیده بان حقوق بشر، گفت: حملات جنگنده های سعودی به یمن به کشته شدن ده ها نفر از غیرنظامیان که اغلب زن و کودک هستند و تخریب صدها ساختمان در استان صعده در شمال یمن منجر شده است.

ويتسونان با بیان این که حملات عربستان سعودی اوضاع شهروندان را که به غذا، آب و سوخت نیاز دارند، پیچیده تر می کند، از آمریکا خواست که ریاض را برای احترام به قوانین بین المللی تحت فشار قرار دهد.

"اسماعيل ولد الشيخ احمد" فرستاده سازمان ملل متحد به یمن نیز بار دیگر خواهان توقف تجاوزهای عربستان سعودی به یمن و برقراری آتش بس برای ارایه کمک های انسانی شد.

"ولد الشيخ" بعد از دیدار با عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی یمن در ریاض گفت که این سازمان بین المللی، گروه هادی را برای آتش بس تحت فشار قرار می دهد.

وی افزود که رییس جمهور مستعفی یمن (عبد ربه منصور هادی)، برقراری آتش بس را مشروط به عقب نشینی ارتش یمن و کمیته های مردمی از همه مناطق این کشور کرده است.

فرستاده سازمان ملل متحد به یمن بعد از شکست مذاکرات اخیر در ژنو، تماس های خود در منطقه را از سرگرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا