با همکاری افسران بازداشت‌شدۀ گمرک؛

داعش سه تن مواد منفجره به بحرین بُرده است

چهارشنبه 10 تير 1394
20:31
داعش سه تن مواد منفجره به بحرین بُرده است گمرک بحرین، پنج افسر را که امکان قاچاق مقادیر فراوانی مواد منفجره را از طریق پل ملک فهد از عربستان به داخل بحرین فراهم کرده بودند، دستگیر کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع بحرینی مختلف در پایگاههای اجتماعی اعلام کردند، هدف از ارسال این مواد منفجره، اقدام به بمب گذاری تروریستی در مساجد و اماکن عبادی و مراکز حیاتی این کشور بوده است.

بنا بر اعلام منابع بحرینی، نیروهای امنیتی عملیات گسترده ای را با هدف کشف محل اختفای این مواد منفجره در مناطق الرفاع شرقی و بسیتین آغاز کرده اند، اما تاکنون محل اختفای آنها کشف نشده است.

برخی اخبار از آمادگی گروهک تروریستی داعش برای انجام عملیات تروریستی بزرگی در بحرین خبر می دهند و به دنبال دستگیری راننده عملیات تروریستی مسجد امام صادق (ع) در کویت، مقامات بحرینی در حال برنامه ریزی برای سلب تابعیت از بسیاری از افراد مقیم منطقه البسیتین هستند که قبلا به آنها تابعیت داده بودند. به گفته منابع امنیتی راننده مذکور قبل از انتقال به کویت در منطقه مذکور اقامت داشته است.

از سوی دیگر، دستگاه های اطلاعاتی امریکا از توطئه بزرگ داعش برای انجام عملیات تروریستی در بحرین خبر داده اند که با این هدف بیش از سه تن مواد منفجره به داخل این کشور منتقل کرده اند و تحقیقات در این باره همچنان ادامه دارد.

این اخبار منتشر شده در پایگاههای اجتماعی تاکنون از سوی منابع مستقل تأیید یا تکذیب نشده است. 

0% ...

آخرین اخبار

شهپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت


واکنش وزیر خارجه انگلیس به جنایات صهیونیست ها: باید در مورد غزه عملکرد قاطع‌تری داشته باشیم


ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت


هشدار قاطع فرمانده نیروی دریایی سپاه: فریب آمریکا رانخورید؛ هر تحرک مشکوک هدف قرار می‌گیرد


انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد


ابلاغ تمدید تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور