خبر فوری:

تلاش یونسکو برای مقابله با پاکسازی فرهنگی داعش

پنج‌شنبه 11 تير 1394
07:50
تلاش یونسکو برای مقابله با پاکسازی فرهنگی داعش سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (UNESCO) خواستار مقابله با راهبرد پاکسازی فرهنگی شد که عناصر گروه تروریستی داعش در دستور کار خود قرار داده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بوکرینا بوکوفا مدیرکل یونسکو گفت: اقدام تروریست ها در ویران کردن میراث تمدن بشری یک زیان جانبی نیست بلکه کاری هدفمند برای زدن ریشه های جوامع است.

وی افزود: آنچه گروه تروریستی داعش امروز مرتکب می شود، نظیر آن از نظر گستردگی و ماهیت ویرانی وجود نداشته است.

بوکوفا بر لزوم دنبال کردن سیاست های جدید از طریق همکاری در درون جامعه بین المللی برای مقابله با تروریست ها تاکید کرد و خواستار استفاده از فرهنگ در کنار قدرت نظامی به عنوان ابزاری برای پاسخ به تندروی و تروریسم شد.

گروه تروریستی داعش تاکنون دهها اثر فرهنگی و میرات تمدنی را بویژه در شهرهای موصل عراق و تدمر سوریه ویران کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

عضو ارشد انصارالله: اسرای بسیار با تابعیت‌های مختلف در اختیار داریم


آمادگی شهرهای «حیس» و «الخوخه» یمن برای بازگشت آوارگان بعد از آزادسازی


صهیونیست ها تاریخ غزه را ویران و حافظه مکان را محو می‌کنند


شاد از یک پلتفرم آموزشی شرایط اضطراری تا امپراتوری دیجیتالی در خدمت نسل جدید


الجزایر حریم هوایی خود را به روی امارات بست


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان


پزشکیان فردا به هند می‌رود؛ از سخنرانی در بریکس تا دیدارهای دوجانبه


با رویکرد سیاسی‌آژانس، کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند


سخنگوی انصارالله: کشتیرانی و تجارت در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، امن و بدون وقفه است/ هیچ‌گونه جاه‌طلبی ارضی درباره کشورهای همسایه نداریم