اعدام داعشیها توسط گروه مسلح جیش الاسلام+ ویدئو

پنج‌شنبه 11 تير 1394
10:11
گروه تروریستی موسوم به "جیش الاسلام" در سوریه اعلام کرد که 18 تن از عناصر گروه تروریستی داعش را به همان شیوه ای که این گروه قربانیان خود را اعدام می کند، اعدام کرده است.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم به نقل از سایت المرصد، گروه مسلح و تکفیری جیش الاسلام به ریاست زهران علوش نواری ویدئویی را از اعدام 18 تن از عناصر گروه تروریستی داعش منتشر کرد. در میان 18 داعشی اعدام شده در حومه شرق الغوطه، یک تبعه سعودی به نام انس الیوسفی و یک تبعه کویتی به نام فهد العنزی به چشم می خورد اما سایر اعدام شدگان سوری هستند.

این سایت افزود: عناصر داعش لباس سرمه ای و عناصر جیش الاسلام لباس پرتقالی به تن داشتند. در واقع موضوع برعکس شد زیرا داعش همواره در مورد آن دسته از اسرای خود که می خواست، اعدام کند، لباس نارنجی بر تن آنان می کرد.

جیش الاسلام همچنین بر دست و پای عناصر داعش غل و زنجیر بسته بود که در واقع یک نوع توهین به آنان بشمار می رفت. 

برپایه این گزارش، گروه تروریستی جیش الاسلام بر خلاف گروه تروریستی داعش به عناصر داعشی اجازه اقامه نماز جماعت را داد و قبل از اعدام، به آنها آب داد .

گروه جیش الاسلام گفت که صدور حکم اعدام این افراد در واکنش به اقدام داعش در اعدام 12 تن از عناصر جیش الاسلام در غوطه انجام شده است.

گروه تروریستی جیش الاسلام در این نوار ویدئویی از دوربین های بسیار پیشرفته و تصویربرداری حرفه ای استفاده کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد