داعش 22 عضو یک قبیله را در موصل اعدام کرد

پنج‌شنبه 11 تير 1394
11:35
داعش 22 عضو یک قبیله را در موصل اعدام کرد گروه تروریستی داعش 22 عضو یکی از قبایل را جلوی چشم خانواده و بستگانشان در غرب شهر موصل در شمال عراق اعدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مهدی الجبوری از شیوخ قبیله الجبور اعلام کرد که 22 تن از اعضای قبیله اش توسط گروه تروریستی داعش در غرب موصل اعدام شدند.

روزنامه القدس العربی به نقل از وی افزود: اعدام این افراد درپی بحث و جدل بین آنها با گروه داعش در ناحیه بادوش در غرب موصل روی داد. گروه داعش این 22 نفر را متهم به عضویت در نیروهای داوطلب عراق کرد.

الجبوری گفت: اعضای قبیله الجبور با سلاح های خود به سمت عناصر داعش تیراندازی کرده و سه نفر از آنها را کشتند. این عناصر داعش نیز درخواست نیروی کمکی از موصل کردند و سپس به ناحیه بادوش یورش برده و 22 نفر را جلوی چشم خانواده و بستگانشان در مرز این ناحیه اعدام کردند.

وی افزود: عناصر گروه همزمان شیخ حمدون الجبوری و شیخ اسماعیل حسن الجبوری را بازداشت و به جای نامعلومی بردند.

0% ...

آخرین اخبار

۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای