حمایت داوطلبان بحرینی از مساجد در برابر تهدیدها

شنبه 13 تير 1394
10:26
حمایت داوطلبان بحرینی از مساجد در برابر تهدیدها داوطلبان کمیته های مردمی حمایت از مساجد و تکیه ها در بحرین بر تمایل خود برای حفظ جان نمازگزاران و عبادت کنندگان و شرکت کنندگان در مراسم دینی تاکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "منامه پست" داوطلبان کمیته های مردمی حمایت از مساجد دربحرین با استقرار مقابل مساجد و تشکل های دینی ، به نقش خود در مقابله با تهدیدهای عناصر تکفیر داعشی عمل کردند.

ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه پیشتر خواهان تشکیل کمیته های داخلی از نیروهای داوطلب حمایت از مساجد شده بود.

این درخواست به دنبال تهدید گروه های تکفیری – داعشی برای حمله به مساجد و مراکز تجمع دینی در بحرین مطرح شد.

ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه در بیانیه ای، اعلام کرد " رژیم آل خلیفه که ده ها مسجد را تخریب و بسیاری از نمازگزاران را بازداشت کرده است، به اقدامات فتنه انگیز خود ادامه می دهد، درنتیجه صلاحیت حمایت از مساجد را ندارد".

0% ...

آخرین اخبار

هلاکت بیش از ۱۰۰ مزدور سعودی در درگیری‌های «تعز» یمن


چگونه آمریکایی‌ها جشن عروسی «کوهستک» را به قتل‌عام تبدیل کردند؟


کسب ۴ طلا، ۳ نقره و ۸ برنز در بازی‌های جهانی عشایر/ افزایش مدال‌ها نسبت به دوره گذشته


آمریکایی‌ها از هشتاد سال پیش تا الان فقط از ایران نه شنیدند


وزیر امور اقتصادی و دارایی وارد مسکو شد


دریادار سیاری: ملت ایران شکست‌ناپذیر است


انصارالله: عربستان دشمن درجه یک یمن است


نارضایتی ۶۴ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ


کاتس: تا خلع سلاح حزب‌الله از منطقه امنیتی لبنان خارج نمی‌شویم


افشاگری مشاور پیشین نتانیاهو از شخصیت خودشیفته او