بمب خبری داعش در مغرب منفجر شد

شنبه 13 تير 1394
11:44
بمب خبری داعش در مغرب منفجر شد سفر مخفيانه يک خانواده مغربی به مناطق تحت كنترل گروه تروريستي داعش در عراق و سوريه به بمبي خبري در جامعه مغرب تبديل شد.

 

یک داعشی مغربی که قبلا تهدید کرده بود در رباط عملیات تروریستی انجام می دهد

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شهر "تطوان" در شمال مغرب در ساعات اخیر با بمب خبری به لرزه درآمد.
ماجرا از این قرار بود که یک خانواده مغربی تصمیم گرفت تا به طور مخفیانه این شهر را ترک کند. آنها مانند دیگر مغربیها در آرزوی رسیدن به اروپا نبودند که از این شهر خارج شدند بلکه خروج آنها برای رسیدن به یکی از پرتنش ترین و خطرناکترین مناطق جهان بود؛ مناطق تحت کنترل داعش در سوریه و یا عراق.
نشریه کثیر الانتشار "الاحداث المغربیه" مغرب نوشت: این خانواده در محله "جامع المزواق" در شهر تطوان سکونت داشت محله ای که به خاطر روحیه صلح جویی ساکنانش از آن با نام "کبوتر سفید" یاد می کردند.
سفر غیرمنتظره این خانواده شش نفره به مناطق تحت کنترل داعش، باعث شوکه شدن سایر بستگان و افکار عمومی شهر تطوان شد.
پدر این خانواده فروشنده بود و به همراه همسر و چهار فرزندش برای ادامه زندگی تصمیم گرفتند که به گروه داعش ملحق شوند.
وزارت کشور مغرب فاش کرد که تعداد جنگجویان مغربی گروه داعش در عراق و سوریه به حدود هزار و 350 نفر رسیده است که 220 نفر از آنها را زندانیان سابق تشکیل می دهند.
برپایه این گزارش، 286 داعشی مغربی تاکنون در عراق و سوریه کشته و 156 نفر دیگر آنها به مغرب بازگشته اند.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم