اعدام با شوک الکتریکی؛ شیوۀ جدید داعش

دوشنبه 15 تير 1394
16:33
اعدام با شوک الکتریکی؛ شیوۀ جدید داعش گروه تروریستی داعش یک شهروند عراقی را با اتصال جریان برق، به قتل رساند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "السومریه" به نقل از یک منبع بلندپایه امنیتی دراستان دیاله درشرق عراق، گروه داعش صبح روز دوشنبه یک شهروند عراقی حدوداً چهل ساله را در یکی از روستاهای الشرقاط در شمال صلاح الدین با استفاده از جریان الکتریکی به قتل رساند.

منبع یاد شده افزود که این اولین مورد قتل از نوع خود است که توسط برق صورت می گیرد و نشان می دهد که داعش شیوه های قتل را تغییر داده است.

به گفته این منبع، این شهروند عراقی به اتهام "سحر و جادو" به چنین سرنوشتی دچار شده است.

منبع یاد شده همچنین اعلام کرد که بر اساس اطلاعات موجود، داعش فیلمبرداری از شیوه قتل این فرد را توسط یک گروه که از موصل آورده بود، انجام داد.

گروه داعش بیش از یک سال است که شهر الشرقاط را تحت اشغال خود دارد و هر از گاهی شهروندان را به بهانه های واهی و با روشهای جدید به قتل می رساند.

0% ...

آخرین اخبار

هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد