اعدام با شوک الکتریکی؛ شیوۀ جدید داعش

دوشنبه 15 تير 1394
16:33
اعدام با شوک الکتریکی؛ شیوۀ جدید داعش گروه تروریستی داعش یک شهروند عراقی را با اتصال جریان برق، به قتل رساند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "السومریه" به نقل از یک منبع بلندپایه امنیتی دراستان دیاله درشرق عراق، گروه داعش صبح روز دوشنبه یک شهروند عراقی حدوداً چهل ساله را در یکی از روستاهای الشرقاط در شمال صلاح الدین با استفاده از جریان الکتریکی به قتل رساند.

منبع یاد شده افزود که این اولین مورد قتل از نوع خود است که توسط برق صورت می گیرد و نشان می دهد که داعش شیوه های قتل را تغییر داده است.

به گفته این منبع، این شهروند عراقی به اتهام "سحر و جادو" به چنین سرنوشتی دچار شده است.

منبع یاد شده همچنین اعلام کرد که بر اساس اطلاعات موجود، داعش فیلمبرداری از شیوه قتل این فرد را توسط یک گروه که از موصل آورده بود، انجام داد.

گروه داعش بیش از یک سال است که شهر الشرقاط را تحت اشغال خود دارد و هر از گاهی شهروندان را به بهانه های واهی و با روشهای جدید به قتل می رساند.

0% ...

آخرین اخبار

ابلاغ پیام رهبر انقلاب به خانواده شهدای مدرسه شجره طیبه میناب


بقائی: آتش‌بس در لبنان جزو هرگونه تفاهم برای پایان جنگ است


تثبیت معادله بازدارندگی جدید با قدرت موشکی ایران؛ پهپاد آمریکایی در تیررس پدافند ما + فیلم


معاریو: جنگ با لبنان هزینه سنگینی دارد


ببینید|غریب‌آبادی: حق حاکمیت بر تنگه هرمز فقط با ایران و عمان است


۲۷ شهید و زخمی در یکی از حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تلفات جدید ارتش صهیونیستی در جنوب لبنان؛ یک کشته و ۳ زخمی در عملیات پهپادی حزب‌الله


افشای طرح از پیش طراحی‌شده اسرائیل برای تجاوز به جنوب لبنان + فیلم


بقائی: اتحادیه اروپایی باید نسبت به اصل حاکمیت قانون و اصول منشور سازمان ملل پایبند بماند


سفیر کوبا: ایران آمریکا را تحقیر کرده و اگر هاوانا مجبور شود خواهد جنگید