ردپای سه برادر سعودی در انفجار کویت

سه شنبه 16 تير 1394
13:38
ردپای سه برادر سعودی در انفجار کویت سخنگوی امنیتی وزارت کشور عربستان، از شناسایی و دستگیری سه برادر سعودی خبر داد که مظنون به دست داشتن در انفجار مسجد شیعیان در کویت هستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سخنگوی امنیتی وزارت کشور عربستان خاطرنشان کرد: تحقیقاتی که با هماهنگی و همکاری مراجع ذیربط در کویت برای شناسایی عوامل جنایت انفجار تروریستی در مسجد امام صادق (ع) در کویت صورت گرفت، منجر به شناسایی و دستگیری سه برادر سعودی شد که به احتمال بسیار زیاد با این جنایت در ارتباط هستند.

به نوشتۀ روزنامۀ الحیات، از این سه برادر، دو تن متولد کویت هستند و با برادر چهارمشان که در سوریه به همراه داعش می جنگند، در ارتباطند.

نهادهای امنیتی کویت، یکی از این برادران را که در این کشور حضور دارد، بازداشت کرد تا او را به عربستان سعودی تحویل دهد. یکی دیگر از برادران نیز در استان طائف بازداشت شد. برادر سوم نیز پس از محاصره خانه اش در منطقه حی المضخه در استان الخفجی به سمت نیروهای امنیتی تیراندازی کرد و پس از زخمی کردن دو پلیس، سرانجام بازداشت شد.

یک عامل انتحاری سعودی اخیرا با منفجر کردن خود در مسجد امام صادق (ع) در منطقه الصوابر کویت، 27 نمازگزار شیعه را شهید و 227 نفر دیگر را زخمی کرد. گروه تروریستی داعش مسئولیت این انفجار را برعهده گرفت.

26


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

حمایت ترامپ از نتانیاهو: برد انتخاباتی یا مشکلی تازه برای نخست‌وزیر "اسرائیل"؟


آرامش و امنیت اقتصادی در تعز به روایت العالم+ ویدیو


ذره ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نمی شود +ویدیو


به قلم نویسنده یمنی: خون شهدا؛ مشعل جاودانه حق و حقیقت و کابوس همیشگی ستمگران


تکذیبیه ارتش یمن درباره اتهام حمله به عمق عربستان


پزشکیان: به دنبال رفع موانع پیش‌روی صادرکنندگان هستیم/ ایستادیم و خواهیم ایستاد


حمله موشکی یمن به اتاق عملیات نیروهای هم پیمان عربستان


رئیس پارلمان لبنان: لغو قانون تحریم "اسرائیل" تصویب نخواهد شد


زنگ خطر برای نظام سلامت "اسرائیل" به صدا درآمد


پروانه‌های میناب؛ هدیه‌ای از مکزیک برای مادرانی که فرزندانشان به آسمان پر کشیدند