کشته شدن دو تروریست سعودی و کویتی در سوریه

جمعه 19 تير 1394
16:34
کشته شدن دو تروریست سعودی و کویتی در سوریه دو تبعه کویتی و سعودی ‌دردرگیری میان گروه های مسلح در سوریه کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،  روزنامه الحیات چاپ لندن اعلام کرد، یک تروریست سعودی و یک تروریست کویتی وابسته به گروه داعش به دست عناصر وابسته به گروه موسوم به "جیش الاسلام " به سرکردگی " زهران علوش " کشته شدند.

گروه "جیش الاسلام " در منطقه الغوطه واقع در ریف دمشق مستقر است.

داعش در واکنش به  کشته شدن شماری از عناصر خود به دست جیش الاسلام تهدید کرد که انتقام آنان را خواهد گرفت.

دفتر اطلاع رسانی گروه "جیش الاسلام" اخیرا فیلم کوتاهی را از اعدام 18 نفر از عناصر داعش منتشر کرده است.

این فیلم کوتاه ، عده ای از عناصر داعش را که دست و پاهای آنان با زنجیر بسته شده و لباس مشکی به تن دارند ، در کنار عناصر جیش الاسلام نشان می دهد که لباس پرتغالی رنگ به تن کرده اند.

دراین فیلم همچنین اسامی عناصر اسیر شده داعش قبل از اعدام آنان اعلام می شود.
از جمله این عناصر ، " أنس اليوسفی" تبعه سعودی است که از منطقه القصیم در مرکز عربستان است که چند ماه در زندان های " جيش الإسلام " بود و در انتقام جویی از جنایت های داعش به اتهام دست داشتن درعملیات انفجاری اعدام شد.

یکی دیگر از این افراد فهد العنزی تروریست کویتی است که به " أبو منذر العرافه" معروف است.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است


برآورد ارتش اسرائیل از بازسازی شبکه اطلاعاتی حزب‌الله در برابر «خط زرد» در جنوب لبنان


نماینده حزب‌الله: سلاح را زمین نمی‌گذاریم


شیخ نعیم قاسم: طرح نابودی ایران و مقاومت ناکام ماند/ آتش‌بس به شرط توقف کامل تجاوز و عقب‌نشینی دشمن


قالیباف: تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم


مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس