کشته شدن دو تروریست سعودی و کویتی در سوریه

جمعه 19 تير 1394
16:34
کشته شدن دو تروریست سعودی و کویتی در سوریه دو تبعه کویتی و سعودی ‌دردرگیری میان گروه های مسلح در سوریه کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،  روزنامه الحیات چاپ لندن اعلام کرد، یک تروریست سعودی و یک تروریست کویتی وابسته به گروه داعش به دست عناصر وابسته به گروه موسوم به "جیش الاسلام " به سرکردگی " زهران علوش " کشته شدند.

گروه "جیش الاسلام " در منطقه الغوطه واقع در ریف دمشق مستقر است.

داعش در واکنش به  کشته شدن شماری از عناصر خود به دست جیش الاسلام تهدید کرد که انتقام آنان را خواهد گرفت.

دفتر اطلاع رسانی گروه "جیش الاسلام" اخیرا فیلم کوتاهی را از اعدام 18 نفر از عناصر داعش منتشر کرده است.

این فیلم کوتاه ، عده ای از عناصر داعش را که دست و پاهای آنان با زنجیر بسته شده و لباس مشکی به تن دارند ، در کنار عناصر جیش الاسلام نشان می دهد که لباس پرتغالی رنگ به تن کرده اند.

دراین فیلم همچنین اسامی عناصر اسیر شده داعش قبل از اعدام آنان اعلام می شود.
از جمله این عناصر ، " أنس اليوسفی" تبعه سعودی است که از منطقه القصیم در مرکز عربستان است که چند ماه در زندان های " جيش الإسلام " بود و در انتقام جویی از جنایت های داعش به اتهام دست داشتن درعملیات انفجاری اعدام شد.

یکی دیگر از این افراد فهد العنزی تروریست کویتی است که به " أبو منذر العرافه" معروف است.

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه