5هزار نظامی صهیونیست برای ممانعت از روز قدس

جمعه 19 تير 1394
17:57
5هزار نظامی صهیونیست برای ممانعت از روز قدس قدس اشغالی (العالم) – "رییس تجمع ملی مبارزه با دیوار حائل و شهرک سازی" گفت: هدف از رویدادهای منطقه، حذف مساله فلسطین و قدس از صحنه است.

"اسماعیل الخطیب" روز جمعه در گفت و گو با شبکه خبری "العالم" افزود: اشغالگران صهیونیست با استقرار بیش از 5 هزار سرباز و پلیس در شهر قدس اشغالی و ایجاد پست های بازرسی برای جلوگیری از ورود اهالی قدس به مسجد الاقصی، تدابیر شدید امنیتی اعمال کرده اند. 
"رییس تجمع ملی مبارزه با دیوار حائل و شهرک سازی" ادامه داد: مسجد الاقصی امروز غمگین است، روز جهانی قدس امسال در سایه تشدید محاصره و بازداشت برگزار شد، چون روز گذشته بسیاری از اعضای مقاومت مردمی شهر قدس بازداشت شدند تا قادر به شرکت در این مراسم که در پاسخ به ندای حضرت امام خمینی (قدس سره) برگزار شد، نباشند.
الخطیب از مردم فلسطین شرکت در راهپیمایی و تحصن به منظور حمایت از قدس، مسجد الاقصی و مساله فلسطین را خواستار شد و تصریح کرد، به علت محاصره شدید شهرقدس، راهپیمایی برگزار نمی شود بلکه نشست ها و همایش هایی به مناسبت روز جهانی قدس در این شهر برگزار خواهد شد.
وی بر ضرورت شرکت امت عربی و اسلامی در راهپیمایی های روز جهانی قدس تاکید کرد و افزود: همه باید در این روز عظیم از طریق سازمان های بین المللی و اسلامی به منظور یاری شهر اشغالی قدس و مسجد الاقصی تلاش کنند.
"رییس تجمع ملی مبارزه با دیوار حائل و شهرک سازی" ابراز امیدواری کرد، جهان عرب که گرفتار قتل، تروریسم و بمباران زنان و کودکان بی گناه است، ندای ما را بشنود که می گوییم خونریزی در این ماه با فضیلت و قتل کودکان را متوقف کنید و بیایید تا به عنوان امت عربی ـ اسلامی متحد شویم و در روز قدس وحدت عربی و اسلامی را برای مقابله با اشغالگران و آزاد سازی قدس به نمایش بگذاریم.

0% ...

آخرین اخبار

طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه