سرکرده داعش در افغانستان و پاکستان کشته شد

شنبه 20 تير 1394
17:18
سرکرده داعش در افغانستان و پاکستان کشته شد العالم ـ حافظ سعید فرد شماره یک داعش در افغانستان و پاکستان، براثر حمله هوایی آمریکایی درایالت ننگرهار، کشته شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اداره امنیت ملی افغانستان امروز شنبه در بیانیه ای تاکید کرد که حافظ سعید در حمله هوایی روز جمعه به منطقه اچین، به همراه 30 نفر دیگر از عناصر مسلح داعش کشته شد.

از حدود یک سال پیش همزمان با جدا شدن برخی عناصر از جنبش طالبان در شرق و جنوب افغانستان و پیوستن آنها به داعش، شمار عناصر این گروه افزایش یافت.

اخیرا مناطق شرقی افغانستان شاهد درگیری هایی میان عناصر داعش و طالبان بود که اهالی این مناطق را به فرار و روی آوردن به مناطق امن واداشت.

"گل زمان" فرد شماره 2 گروه داعش نیز هفته گذشته در حمله هواپیمای بدون سرنشین آمریکا به شهر ننگرهار کشته شد؛ همچنین در همان روز 49 نفر از عناصر این گروه در حمله دیگری در منطقه اچین کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

نمایش جنایات نتانیاهو در سوئد


وزارت بهداشت یمن: حملات اخیر عربستان ۷۶ شهید و زخمی برجای گذاشته است


سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم


رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟