جلاد داعش گریخت +تصاویر

دوشنبه 22 تير 1394
10:56
جلاد داعش  گریخت +تصاویر یک خواننده انگلیسی که پس از پیوستن به تروریستها مورد تقبیح مردم کشورش قرار گرفته بود ، موفق به فرار از دست داعش شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از مشرق ، "عبدالماجد عبدالباری ،" رپر بدنام انگلیسی، در تلاش برای فرار از دست داعش موفق شد خود را به ترکیه برساند. وی سال 2013 (92) به سوریه رفت و در مدت خدمت برای داعش ، مرتکب جنایات زیادی شد.

 

جلاد داعش گریخت +تصاویر

 

به گزارش العربیه ؛ منابع آگاه اعلام کردند "عبدالباری" یکی از 50 تروریست خارجی است  که از سوریه فرار کرده است.

این خواننده 25 ساله  به عنوان یک پناهجو از طریق شهر تل ابیض سوریه وارد خاک ترکیه شد. "عبدالماجد" هم اکنون از سوی سازمان‌های امنیتی انگلیس و اعضای داعش تحت تعقیب است. داعش به تازگی شمار زیادی از اعضای این گروه را به دلیل فرار، اعدام کرده بود.

 

جلاد داعش گریخت +تصاویر


خواننده رپ انگلیسی سال گذشته عکسی از سربریدن یک خبرنگار آمریکایی را در توییتر منتشر کرد و به همه غربی‌ها وعده مرگ داده بود.


"عبدالماجد" از طریق حساب توییتر با نام مستعار "ابوکلاشینکوف" تهدیدات خشونت بار خود را منتشر می‌کرد. البته او پس از فرار، فعالیت در توییتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی را متوقف کرد.

 

جلاد داعش گریخت +تصاویر


پدر این خواننده انگلیسی نیز ارتباط نزدیکی با "اسامه بن لادن،" رهبر پیشین القاعده، داشت و به اتهام برنامه‌ریزی برای قتل آمریکایی‌ها به ۲۵ سال زندان در آمریکا محکوم شده بود.
 

جلاد داعش گریخت +تصاویر

 

جلاد داعش گریخت +تصاویر

 

جلاد داعش گریخت +تصاویر

 

جلاد داعش گریخت +تصاویر

 

جلاد داعش گریخت +تصاویر

 

جلاد داعش گریخت +تصاویر

 

 

جلاد داعش گریخت +تصاویر

 

0% ...

آخرین اخبار

هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی