انهدام باندهای تروریستی انتقال مواد منفجره به بغداد

جمعه 26 تير 1394
11:58
انهدام باندهای تروریستی انتقال مواد منفجره به بغداد وزیر کشور عراق از جلوگیری از امدادرسانی به داعش قبل از آغاز عملیات الانبار و همچنین انهدام باندهای تروریستی انتقال مواد منفجره به بغداد خبر داد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد الغبان" گفت: سه هفته پیش از عملیات الانبار، عملیاتی برای جلوگیری از ارسال کمک به داعش در شمال بغداد شکل گرفت که تاکنون ادامه دارد.

وزیر کشور عراق با اشاره به وضعیت کنونی شهر فلوجه، هرگونه عملیات نیروهای عراقی در این شهر را تکذیب کرد و ازعملیات منهدم کردن باندهای تروریستی که در صدد ارسال مواد منفجره به بغداد بودند، خبر داد.

الغبان پس از نشست محرمانه با مسوولان محلی در کنفرانس مطبوعاتی دربابل گفت: هم اکنون عملیاتی برای پاکسازی استان الانبار از عناصر داعش به ویژه در مناطقی که به تازگی پس از الرمادی سقوط کرده در حال اجراست.

وی افزود: سه هفته پیش از عملیات بغداد، عملیات الانبار از دجله تا سامرا برای ایمن سازی منطقه از وجود عناصر گروه تروریستی داعش و از سمت شرق دجله تا تاسیسات صنایع نظامی المثنی و بغداد که منطقه گسترده و استراتژیکی را شامل می شود، آغاز شد.

الغبان گفت: هدف از آن عملیات در درجه اول ایجاد امنیت در شمال بغداد و جلوگیری از ارسال کمکها برای داعش بود. 

وزیر کشور عراق افزود: عملیات الانبار به فرماندهی هادی العامری، نماینده مجلس و دبیر کل سازمان بدر عراق، و کمک ارتش و وزارت کشوربسیار خوب و مناسب شروع شد به گونه ای که نیروها در پیرامون استان به خوبی پیشروی کردند و پس از آن نیز به سوی فلوجه پیشروی و این شهر را هم آزاد خواهند کرد.

 الغبان تاکید کرد: با تلاش های اطلاعاتی، مقادیر زیادی مواد منفجره پیش از ورود به بغداد کشف شد در این عملیات برخی باندهای تروریستی که در صدد وارد کردن مواد منفجره به پایتخت بودند نیز شناسایی شدند که اسامی آنها در روزهای آتی اعلام خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست