داعش، تروریست‌های فرانسه را از راه دور آموزش می‌دهد

جمعه 26 تير 1394
17:16
داعش، تروریست‌های فرانسه را از راه دور آموزش می‌دهد دادستان پاریس گفت، یک تروریست "داعشی" حاضر در سوریه، یکی از سه متهم بازداشت شده در فرانسه را به انجام اقدام تروریستی در پاریس تشویق کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از سه نفری که به اتهام برنامه ریزی برای حمله به پایگاه نظامی فرانسه بازداشت شده اند، اعتراف کرد که یک داعشی مقیم سوریه از او خواسته  در فرانسه عملیات تروریستی انجام دهد.

"فرانسوا مولن" دادستان فرانسه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که کوچکترین متهم که 17 ساله است وقتی نتوانست برای جنگ به سوریه برود، این دستورات را از راه دور و از یک داعشی در سوریه دریافت کرده و برای عملیات تروریستی در فرانسه آماده شده است.

خبرگزاری فرانسه به نقل از مولن نوشت؛ این فرد از سوی سازمان اطلاعات فرانسه تحت نظر بوده، اما به جزییات بیشتری در این زمینه اشاره ای نکرد. 
   
 

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟